Skocz do zawartości

Google wyjaśniło, dlaczego konto AdWords zostało zablokowane !

Gustaw

Rekomendowane odpowiedzi

W sprawie moich nie działających reklam, pisałem od końca maja tego roku. W końcu, 17 lipca dostałem odpowiedź:

Witamy,

Dziękujemy za Państwa wiadomość.

Google dba o wysoki standard jakości naszych reklam i o ich przydatność dla użytkowników. Ostatnio stwierdziliśmy, że mieliście lub macie Państwo wiele kont AdWords wyświetlających jednocześnie reklamy związane z podobnymi lub pokrewnymi słowami kluczowymi i/lub firmami.

Ponadto nasze dane wskazują, że niektóre lub wszystkie te konta zostały otwarte przy użyciu kuponów promocyjnych przeznaczonych do jednej realizacji na jedną osobę lub firmę. Zablokowaliśmy Państwa konta AdWords. Uprzejmie prosimy o zaprzestanie tworzenia dodatkowych kont przy użyciu innych kuponów promocyjnych AdWords teraz i w przyszłości.

Dziękujemy za współpracę.

Pozdrawiamy,

Zespół Google AdWords

Ale wydaje mi się, że regulamin Google AdWords nie broni zakładania wielu kont, a regulaminu dot. voucherów jeszcze nie widziałem.

Wiem teraz, że moje konta zostały zablokowane, prawdopodobnie dlatego, bo:

- po wykorzystaniu vouchera nie kasowałem kampanii i zakładałem drugą na innym koncie, z tymi samymi reklamami i słowami kluczowymi,

- wszystkie kampanie były skierowane na tą samą stronę,

Być może jeszcze dlatego, bo:

-nie kasowałem ciasteczek zmieniając konta,

-wszystko robiłem z jednego adresu IP,

Mam prośbe, chciałbym wykupić adwords za powiedzmy 1000 zł , czy nie bedzie problemu z wyświetlaniem na stronach które mają adsense? Bo z kuponami były z tym problemy i reklamy wyswietlały sie tylko w wynikach wyszukiwania, a jest to bardzo istotna dla mnie kwestja. Prosze o odpowiedź.

Branża motoryzacyjna

Masz dziecko ? przejrzyj bajki dla dzieci , szególnie dla tych trudnych pobudliwych dzieci, wspieram hobbystycznie.

Kombinuj.

Ja staram się pozyskać vouchery i robię kampanie na wiele stron. Będzie całkowicie zgodne z regulaminem.

Kampani na jedną stronę nie polecam z powyższych powodów.

Masz nawet do dyspozycji skierowanie kampani według tematów.

Możesz wybrać kategorię + podkategorię + czasmi jeszcze głębszą podkategorię.

Będziesz widział strony na których bedą się wyświetlać wraz z przybliżonymi statystykami tych stron.

Zatem do zabawy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności