Skocz do zawartości

Optymalizacja i mizerne efekty

madox91

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Idź poszukać w sieci, tutaj same brednie wypisują, @Szlafrock jest ogólnie przodownikiem w wypisywaniu bredni, więc ogólnie nie ma co brać jego wypocin pod uwagę. Co do blogów to polecam szczególnie seoprofi i seoparty. Kopalnia wiedzy. Wystarczy zastosować tylko jeden myk - robić dokładnie odwrotnie niż tam jest napisane ;)

W końcu ktoś tu  napisał coś sensownego, bo ma ręce i nogi a nie zbywał każdego.

XS5CSjH.png

Sugerowałbym nie pisać o seo bredni Panowie. Jak dla Was seo to tylko linki to tak dalej myślcie.

Zastanówcie się tylko dlaczego ja dalej robię seo a inni zmieniają branżę.

Tyle :)

Pomijam już fakt wprowadzania ludzi w błąd. No ale dzięki Was specjaliści mają sporo pracy więc. .. nie będę ciągnął tematu bo na blogu mam to od dawna opisane

Zastanówcie się tylko dlaczego ja dalej robię seo a inni zmieniają branżę.

Nie, to jest inaczej, bo tutaj są 3 typy ludzi, nie tylko 2.

1. Ci co robią SEO

2. Ci co zmieniają branżę

3. Ci co na SEO zarabiają.

Trzeba to rozróżnić, bo pkt 1 wcale nie jest jednoznaczny z pkt 3.

Tyle ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zająłeś się hodowlą jedwabników?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Większej ilości bredni o seo jak na Pana blogu, to ja w jednym miejscu nie widziałem.

Każdy blog to jest prywatny punkt widzenia. Tak trzeba podchodzić do blogów to nie będzie rozczarowania.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Super Szlafrok - i jak tak piszecie to nie ingeruję na wzmiankę z Sentione czy Brandle czy Monitori :)

Niestety ale nadal często - ale i tak już mniej niż kiedyś - na pisemne tematy wypowiadają się tutaj osoby nie mające pojęcia o tym o czym ... mówią.

Tyle w temacie

Czyli jednak jedwabników nie hodujesz? SEO robisz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności