Skocz do zawartości

[Wykonam] - Copywriter - oferta prawdziwej współpracy część 2.

Oskarox

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ponownie.

W moim poprzednim temacie ,,Copywriter – oferta prawdziwej współpracy” postanowiłem nieco przybliżyć Państwu moją działalność. Dzięki temu, kilka osób postanowiło skorzystać z moich usług, za co z tego miejsca serdecznie dziękuje :)

Przechodząc do sedna, chciałbym przypomnieć o swojej ofercie, a także poinformować o drobnej zmianie w charakterze mojej działalności. Aktualnie, współpracuję z serwisem PiszemyTeksty.pl, dlatego też wszelkie zlecenia prosiłbym kierować na adres e-mail: piszemyteksty.pl@gmail.com

Nowością w moim przypadku jest możliwość wystawienia faktury vat, a także zabezpieczenia transakcji, co stanowi spory komfort dla zleceniodawców :)

W mojej ofercie znajdą Państwo wszelkie teksty związane z tematyką SEO Copywritingu, jak i lepsze jakościowo artykuły tematyczne. Każde zlecenie jest przeze mnie wyceniane, a wszelkie warunki umowy zostają uzgodnione ze zleceniodawcą przed nawiązaniem współpracy. Tak więc, jeśli szukają Państwo copywritera, który łączy w sobie profesjonalne podejście, a także dostosowanie pracy do indywidualnych wymagań zleceniodawcy - zapraszam do kontaktu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności