Skocz do zawartości

Co robic z tym google?

pchelp

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc

Znajomi sie chwala ze na ich strone bot google wbiega kilkakrotnie na moja tez ale co ile on odswieza się?

Bo w skrypcie pisze ze google boot mnie odwiedził a w google sitemaps pisze ze ostatni raz był ..... moja strona w cache nie jest aktualizowana, w cache z niecałe 2 tygodnie a wiele sie zmieniło nie da sie jakos odwiezyc tego??

pchelp chyba jestes na dobrej drodze aby zostac uznanym za pokemona ...

Po pierwsze primo: jest roznica miedzy bootem a botem. Tak samo jak pisze sie "odświeża".

Po drugie primo: nie wiedzialem, ze "boot google wbiega" na strony. Uczymy sie cale zycie jak widac.

Po trzecie primo: my oczywiscie lubimy wrozyc, niemniej czasem lubimy tez zostac poinformowani o jakich stronach mowimy (np. poprzez podanie linkow do nich).

Po czwarte primo: Czytaj duzo forum, ogladaj mniej "Pokemonow".

Moje ulubione radio internetowe.

Pozdrawiam.

pchelp tak jak kolega pisał, chwile trwa zanim google zaktualizuje kopie strony. Istotna jest tu pozycja strony (~ilosc i jakosc linków BL) i jej "jakość" (xml).

Parkietland oferuje parkiety i podłogi egzotyczne.

Dysponujący pokojami jedno, dwu, trzy i cztero osobowymi Dom Pomocy Społecznej Parkosz.

Ustroń to ceniony ośrodek wypoczynkowy i wczasowy leżący w Beskidzie Śląskim nad rzeką Wisłą. Ustroń posiada wyśmienite warunki do rekreacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności