Skocz do zawartości

[2015-11-18] Jak obecnie pozycjonować?

emaniek

Rekomendowane odpowiedzi

sam często polecam usługi pewnych osób z tego forum

Ja mam tylko prośbę do moich polecaczy (nie wiem kto), ale... nie polecajcie mnie! Ja nie mam czasu na klientów. A rozmowa z poleconymi też czas zabiera i trzeba im tłumaczyć, że nie chcę, czego jakoś pojąć nie mogą i zaczynają mi tłumaczyć, że teraz o klienta się walczy a ja na nich leje i że to nie fer, bo oni dzwonią z polecenia. Więc tak jak na wstępie napisałem - dzięki za pamięć ale jest to niedźwiedzia przysługa.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

że chce aby mu coś innego rosło i prosi Ciebie o radę :D

Yyy jeżeli o to chodzi to ja mogę coś na to poradzić. Mogę mu zaoferować doskonałe preparaty na porost. Wszystkiego...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

SEO nieskalowany biznes na to wychodzi.

Widzę, że nie potrafisz analizować i wyciągać wniosków. Na to wychodzi. Więc w SEO ciężko będziesz miał, jak by to powiedzieć - cały czas pod górkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności