Skocz do zawartości

zaklejanie plastrem kamerki w laptopie

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie trzeba mieć nic do ukrycia, żeby chcieć dbać o swoją prywatność. 

Przesada w każdej dziedzinie przekształca się w paranoje. Ostatnio nawet dobrym przykładem jest akcja przed teatrem:

https://wiadomosci.onet.pl/wroclaw/przepychanka-z-policja-przed-teatrem-polskim-bedzie-wniosek-do-sadu/jqfyks

Zaklejanie kamerki to moim zdaniem początek paranoi. 

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

Przesada w każdej dziedzinie przekształca się w paranoje.

Zgadza się, jak grzyby po deszczu powstają komitety obrony demokracji :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ten kto zakleja to chyba nie tylko ogląda XXX ale również hmmm ;) a co ja mam mieć do ukrycia przed monitorem chyba to, że czasem tańcze albo gotuje ;)

Niedługo oczy będziemy zaklejać by nie widzieć a pisiorka na smyczy trzymać by nie skakał ;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Nagranie można połączyć z szantażem, jak tutaj: https://kotkowicz.pl/2015/06/17/poznajcie-aurianne-czyli-jak-szantazuja-na-facebooku/

Powycina się i nie będziesz tam tylko pić herbatki ;)

Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl

Nowe szablony w Templatemonster: link

Tani hosting: Hekko

Podgląd z kam. można wykorzystać na wiele sposób, może to być podglądanie rozbierającej się laski czy kogokolwiek w trakcie robienia czegokolwiek, ale może to być też połączone podglądaniem pomieszczenia (widoczne materiały, zapiski czy wielokrotnie pokazywane podczas wywiadów w tv tajne hasła) czy wręcz szpiegostwo gospodarcze... Zaklejanie kamer w tel. przy wchodzeniu do części pomieszczeń jest standardem w wielu korporacjach na świecie - nawet wobec własnych pracowników.

Piotr.K u nas osoba spoza firmy nie może wnieść telefonu na teren jednostki organizacyjnej. Przed wejściem deponujesz ( nie DETONUJESZ) telefon i tyle. Zwyczajowo jak się chce dbać o dyskrecję to przy spotkaniach w cztery oczy wyciąga się baterie z telefonów.

Potrzebujesz linków? Pisz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności