Skocz do zawartości

zaklejanie plastrem kamerki w laptopie

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Bo przecież żaden napaleniec nie będzie oglądał faceta...

Jacku i Ty to piszesz? :)

Xann a kto by chciał oglądać na przykład mnie stukającego w klawiaturę, pijącego herbatę czy też grającego przy okazji w coś na telefonie? Kręciłoby Cię to?

tylu różnych dewiantów jest na świecie że nie wiadomo kto przy czym marszczy freda :)

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

czarny wieczorny humor, ale oglądałem film o różnych zboczeniach niedawno i tak mnie naszło

nie mam w zwyczaju podglądać ludzi

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

i można baterię wyciągnąć bez zniszczeń

Tak robią na filmach, widziałem. Jednak obawiam się, że to może nie być skuteczna metoda. ;)

Depozyt w ekranowanym pomieszczeniu załatwi sprawę nawet z Twoim przedpotopowym S4. Niestety, kamerki w dalszym ciągu będą zaklejać. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Hercules my tu mówimy o poważnych firmach a nie agencjach towarzyskich.

Tam się nie rozbierasz do bielizny :D

Ja mówię całkiem poważnie ;)

Chemicy, farmaceuci niekiedy w laboratoriach itd..

Żołnierz, strażak, każdy kto ma uniform..mundur..itd..

Do bielizny i jakoś tam nie widziałem parawanów ;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Kurcze, muszę zakleić tą kamerkę w laptopie. Czasami biorę laptopa gdy idę na kibel zrobić ku..., się znaczy wydalić nieprzydatne organizmowi resztki materii. Gdy przychodzi do podtarcia, odkładam laptopa i wycieram. Kto wie, czy jakiś haker nie nagrał mi "kakaowego oka" podczas podcierania. :dupa:

Czasami biorę laptopa gdy idę na kibel zrobić

Czasem niektórzy nie baczą na magiczne oczko i przy laptopie dokonują innych grzesznych rzeczy.

Ciekawe czy w tej --> https://bit.ly/1I53evh<-- książce uwzględniono laptopy.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Kurcze, muszę zakleić tą kamerkę w laptopie. Czasami biorę laptopa gdy idę na kibel zrobić ku..., się znaczy wydalić nieprzydatne organizmowi resztki materii. Gdy przychodzi do podtarcia, odkładam laptopa i wycieram. Kto wie, czy jakiś haker nie nagrał mi "kakaowego oka" podczas podcierania. :######:

Oczekuj więc faktury za konsultację i diagnostykę per rectum od jakiegoś samozwańczego gastroenterologa...

Potrzebujesz linków? Pisz!

Bareja w dzisiejszych czasach też miałby pole do popisu :)

https://www.youtube.com/watch?v=rNChq7hLUjc

Jeżeli są stosowne exploity do bezszelestnego uruchamiania kamerek, to i jest cała gama możliwości wykorzystania tego faktu. Nie tak dawno na filmach szpiegowskich często motywem było podrzucenie zwyczajnej pluskwy, dziś prawie każdy ma x mikro kamerek w swoim domu podłączonych do globalnej sieci szerokopasmowym łączem.

Czy to sanowi lub będzie stanowić zagrożenie dla szarych żuczków, tego nie wiem, ale z insynuowaniem paranoi byłbym ostrożny. Szukając analogii w świecie dzikiej przyrody - jeżeli coś mnie obserwuje, to chce mnie zjeść. Czy przeciętny człowiek może być dla kogoś łakomym kąskiem?

Nie zaklejam kamerek, za to zaklejam LED'y, te mnie irytują.

nihil fit sine causa

Nie wiem czy to ważne ale może się okazać, że zakrywanie oczka misiu nie spełni rezultatów.

https://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/506257,nowa-sluzba-specjalna-trwaja-prace-nad-jej-powoleniem.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności