Skocz do zawartości

Czy teraz okres wygasania .pl trwa miesiąc?

elsajko

Rekomendowane odpowiedzi

Moze coś mi umknęło, w tematach w tym dziale też nic nie widzę. Ostatnio mi wygasła średnio ważna domena ale postanowiłem ją odnowić, a właściwie ponownie kupić. Bo wygasła 21.10 a dziś jest 19.11 :) Wchodzę w panel OVH gdzie była pierwotnie rejestrowana i widzę że nadal mogę ją odnowić. Patrzę w whois i jest w okresie wygasania nadal... Do 21.11. Czy tak jest w OVH czy wszędzie już jest dłuższy okres spadu?

E-INFONET - projektotowanie stron, sklepy internetowe, reklama w Toruniu

• 3 tygodnie później...

Tak, teraz trwa miesiąc. Przedłużyli czas wygasania domen kilka miesięcy temu, było o tym dość głośno.

Dzięki, informacja z NASK była zbyt mało wiarygodna, ale teraz już wszystko wiemy.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności