Skocz do zawartości

Pomóżcie w sprawie Pandy

maruja

Rekomendowane odpowiedzi

Czytając to forum nie mam wątpliwości że znajdę pomoc w sprawie Pandy

Kiedy uciekła?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

filtr Panda

A co to jest ? 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Poważna sprawa, zwierzaka trzeba szukać a wy sobie jaja robicie!

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

czy filtr Panda jest nakładany na całą domenę czy na pojedyncze podstrony ?

Nie ma czegoś takiego jak filtr panda.

Panda jest to nazwa większej aktualizacji algorytmu google.

Filtry są dwa: ręczny i algorytmiczny. Oba mogą być nałożone na całą domeną jak i na pojedyncze podstrony lub co jest najczęściej tylko na stronę główną.

Mam nadzieję, że nakierowałem na to co trzeba sobie dalej poszukać np. na tym forum.

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Weźcie z tymi "filtrami" juz dajcie spokój ;) . Te całe "filtry" to po prostu roszada w SERPach która powstała na skutek aktualizacji/wprowadzenie nowych czynników do algorytmu. 

Jeżeli jest mowa o filtrach to musiały by być dwa rodzaje , bo przecież na skutek tych aktualizacji mnóstwo stron idzie w górę, tak więc co ?? Filtr odwrotny ? :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dziękuję za konstruktywne odpowiedzi. Czyli Panda w odróżnieniu od pingwina, nie jest tylko algorytmem analizującym strony w momencie gdy zostanie "wypuszczona" tylko stałym elementem algorytmu wyszukiwarki? Czyli teoretycznie poprawienie treści na stronie powinno zlikwidować filtr gdy gogle przeindeksuje? nie trzeba czekać na kolejną aktualizację tak jak czasem przy pingwinie? Czy dobrze kombinuję ? Dzięki za odpowiedzi

A co za różnica jak działa Panda ? Masz kiepską stronę to musisz ją poprawić. No chyba że wiesz jak to obejść, ale wtedy nie zadawał byś takich pytań.

No i nikt Ci nie odpowie jak działa algorytm który nie wiadomo jak działa :) Ale gdybym robił taki algorytm to oczywiste że bym dopuścił możliwość zaniżania rankingu podstrony lub całej domeny w zależności od sytuacji i skali przegięcia.

specjalista-googleads.pl - prowadzenie kampanii Google Ads (AdWords)

www.smart-seo.pl - skuteczna reklama w Google :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności