Skocz do zawartości

Harvestowanie okiem początkującego - czy to aby ma sens?

BlackHat

Rekomendowane odpowiedzi

Scrapeboxem zdobywać linki nie polecam natomiast harwestować jako tako można. Jak będziesz walić komentarze na swoja stronę SB i jeszcze przy Twojej obecnej wiedzę SEO niemalże na bank dostaniesz od Google lista w GWT jak będą to linki DF, jak NF to nie dostaniesz nic pożytku czy kary....Nie polecam kupować screpeboxa również legalnego z drugiej reki, to zabroniono przez autora i on banuje takie wersje. Obecnie SB kosztuje 67 usd (brak abonamentu i płatnych aktualizacji), musisz wygospodarować te pieniędzy bo calkowicie za darmo w obecnych realiach nic nie ma.

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

podchodzisz do tematu od d... strony, piszesz ze potrzebujesz harwestowac bo tak mówią a sam do konca nie wiesz po co i na co. 

nigdzie nie napisałem że "chcę harvestować i basa"! Chcę dowiedzieć się co to, co mi to da i czy warto mi w to wejść, bo musiałbym wyłożyć przynajmniej ze 100 dolarów (nie planuję wykorzystywać tego softu zarobkowo).

naughty.gif

Jaki cel miał by autor tworząc taki soft za darmo? Tylko nie pisz o reklamie bo to śmieszne :D

Skończyło się teraz każdy kto umie złożyć linie kodu wie jak tą wiedzę spieniężyć i tyle.

Jeśli dla Ciebie 67 USD to wydatek życia, to niestety obecne SEO nie dla Ciebie nawet w amatorskim wydaniu.

Jaki cel miał by autor tworząc taki soft za darmo? Tylko nie pisz o reklamie bo to śmieszne :D

Skończyło się teraz każdy kto umie złożyć linie kodu wie jak tą wiedzę spieniężyć i tyle.

Jeśli dla Ciebie 67 USD to wydatek życia, to niestety obecne SEO nie dla Ciebie

Zgadzam się z Tobą. Pytam o alternatywy, bo 67 to jak mówisz to NIE JEST wydatek życia, ale po co mi Ferrari, skoro dopiero nauczyłem się jeździć. Jakaś Honda mi wystarczy ;)

naughty.gif

No taniej nic nie znajdziesz, jak wcześniej wspomniałem jest podobny soft czyli Gscraper za 68$. Osobiście znam tylko scrapeboxa z tej dwójki. 

Niestety, jeśli chcesz działać zgodnie ze swoim nickiem, to musisz zainwestować sporo kasy w softy itp. oraz mnóstwo czasu i samozaparcia w dążeniu do znalezenia skutecznych metod. Na tacy nic nie dostaniesz niestety, taka branża. 

obudziłeś się z jakiejś śpiączki czy po prostu kupiłeś to konto?

zdecydowanie śpiączka, nie byłem tu aktywny z 3-4 lata z małymi przerwami

No taniej nic nie znajdziesz, jak wcześniej wspomniałem jest podobny soft czyli Gscraper za 68$. Osobiście znam tylko scrapeboxa z tej dwójki. 

Niestety, jeśli chcesz działać zgodnie ze swoim nickiem, to musisz zainwestować sporo kasy w softy itp. oraz mnóstwo czasu i samozaparcia w dążeniu do znalezenia skutecznych metod. Na tacy nic nie dostaniesz niestety, taka branża. 

zbieżność nazw, nic więcej ;)

naughty.gif

Po co mu harvester jak nie będzie miał co / czym zrobić z wynikami. Zrobić = dodać wpisy :pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności