Skocz do zawartości

Like, comment or share?

Vector.mac

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!

Sporo razy widziałem jak admini różnych kont wstawiali dwa zdjęcia w jednej fotce i opisywali każde z nich. Czyli na jednym pisali Like, a na drugim comment. Z tego co wiem to ma to zwiększyć PageRange danego Fanpage'a ponieważ liczą na wiele komentarzy albo lajków. 

Chciałbym się dowiedzieć czy to może jakoś negatywnie wpłynąć na popularność danego fanpag'a (może FB już to odróżnia i można na tym stracić w popularności). A najbardziej interesuje mnie sprawa czy jeżeli zamiast comment użyje SHARE to nie wpłynie negatywnie na mój fanpage?

Wydaje mi się że share to najlepsze z możliwych opcji i zastanawiam się czemu nikt tego nie formułuje w ten sposób (nigdy nie widziałem żeby ktoś wstawiał share zamiast comment)? 

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności