Skocz do zawartości

Zostaw telefon i wracaj ....

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Kobiety ..... :D

6iy7uo.jpg

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

med2_foto10892.jpg

- ...a wiecie czemu Polska jest nadal normalnym krajem? 
- ...bo jak widzicie dwóch mężczyzn pchających razem dziecięcy wózek, to wiadomo, że to złomiarze. 

Tylko na foto to wcale nie jest dziecięcy wózek, złomiarze są wszędzie w USA widziałem ich nie mniej jak Polsce i też mieli wózki.

A jeśli chodzi Tobie o adopcje dzieci przez pary homoseksualne, to do tych krajów gdzie to "normalne" Polska na szczęście nie szybko dołączy.

Swego czasu podbijałem do pewnej dziewczyny, no i ona do mnie, że mam szansę dopiero jak będę miał zamek wtedy zgodzi się na wszystko...

nie minęło 10 minut i wróciłem..z zamkiem do drzwi i suwanym..

Mówię do niej, mam aż dwa..;)

Niestety znajomość choć z tego powodu i mojego podejścia do życia rozkwitła...lecz happy endu nie było..

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności