Skocz do zawartości

Pomysł na stronę firmową...

Komi77

Rekomendowane odpowiedzi

Swoja drogą, to ja też nie wiem co to ten "black rank." <_<

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Swoja drogą, to ja też nie wiem co to ten "black rank."  <_<

- strony społecznościowe.

Wulkanizacja Koziegłowy nie będzie prowadzić fanpaga na faceboku ...

Black rank to taki mój stan umysłu, gdy rano czytałem ten temat. :)

Tu się Pan, Panie kolego mylisz. ;) Tak na poważniej to fanpage dyskotekii Koziegłowy miałby rację bytu.

:) Poza tym zgadzam się z resztą argumentów kolegi. 

Black rank to taki mój stan umysłu

Tyle, że to nie forum pomagające ludziom chorym umysłowo. Chociaż pewnie i od tego by się tu jakiś specjalista znalazł, lekarzy i prawników też tu pełno.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Black rank to taki mój stan umysłu, gdy rano czytałem ten temat.

W takim razie był w kiepskim stanie :zeby:

Chociaż pewnie i od tego by się tu jakiś specjalista znalazł,

Dawno nie było koleg Medoxa

Leczyc.pl NIEleczyc.pl oto jest pytanie ;-) 

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Chciałem zlecić zrobienie strony firmowej ale za bardzo na nią pomysłu nie mam.

Tu masz przykładową stronę firmową.

https://www.netmisja.pl

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• 4 tygodnie później...

Robię wycinanki laserowe ze sklejki.

Czyli coś takiego.

zajaczek-ozdoba-stojaca-wycinanka-ze-skl

Chyba tu główną sprawą będzie zorganizowanie galerii produktów.

Myślę żeby to tak wyglądało.

Belka górna : Kontakt/dane firmy, Zamówienia, Opis techniczny produktów> czyli wykorzystywane materiały etc.

Chyba nic więcej się nie wymyśli w tej kwestii.

Menu boczne z ofertą i kategoriami.

Kilka głównych kategorii po kliknięciu których mamy galerię z miniaturami produktów i ich nazwami.

Po kliknięciu miniatury pojawia się strona produktu z większą ilością zdjęć > duże zdjęcie a pod nim kilka miniaturek po kliknięciu których pojawiają się większe zdjecia zamiast tego głównego. Pewnie trzeba by maksymalnie wykorzystać te zdjecia i nadać im opisy i wszystkie niezbędne rzeczy dla SEO. Indywidualnie dla każdego zdjecia. Coś jak te galerie w WordPresie. Możliwe ze wstawienie też jakiegoś filmiku z YT prezentującego produkt.

Wersja strony polska i angielska.

Nie wiem co można by tu jeszcze zrobić? Standardowe CMSy pewnie to obsłużą?

Nie wiem co można by tu jeszcze zrobić? Standardowe CMSy pewnie to obsłużą?
Może pisali o nas w mediach ;)

TAK;

• 1 miesiąc temu...

Witam.

Chciałem zlecić zrobienie strony firmowej ale za bardzo na nią pomysłu nie mam.

Bo co tam można umieścić dane kontaktowe, opis działalności i galerię produktów/realizacji...

I w zasadzie to tyle co mi przychodzi do głowy, nic wielkiego. Dość niewiele treści żeby to było dla googla atrakcyjne.

Wot jak kawałek strony z kolorowego katalogu.

Są jakieś zasady porady dotyczące projektowania takich stron w zasadzie wizytówek?

Kiedyś coś napisałem tutaj, może się przyda

https://jlprojekt.pl/strony-internetowe/jak-przygotowac-tresci-na-strony-www/

zajrzyj też na bloga, mam tam kilka porad

Lubię robić strony internetowe  więc to robię :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności