Skocz do zawartości

Co to za system wymiany linków

Rekomendowane odpowiedzi

Natrafiłem w sieci na ciekawy system wymiany linków. 
Na statlink mi to nie wygląda. Siedzą tam spore marki i linkowanie bezpośrednie np. do apart.pl, sizeer.pl itd. 

Strona mniej więcej wygląda tak, link w sidbarze. Na każdej podstronie inny link stały (nie przeładowuje sie po odswiezeniu). W kodzie nie ma żadnych footprintów. Orientuje się ktoś co to za SWL? 

np. do apart.pl

Lata temu analizowałem apart, robili go totalni amatorzy, widzę, że nic się nie zmieniło :D

"Puma w sklepie internetowym galeriamarek.pl" Ciekawe jaką liczbę wyszukiwań rocznych ma ta fraza (nie chce mi się sprawdzać - może ktoś mnie wyręczy) :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

np. do apart.pl

Lata temu analizowałem apart, robili go totalni amatorzy, widzę, że nic się nie zmieniło :D

"Puma w sklepie internetowym galeriamarek.pl" Ciekawe jaką liczbę wyszukiwań rocznych ma ta fraza (nie chce mi się sprawdzać - może ktoś mnie wyręczy) :D

Podałem przykłady, ale tam jest więcej takich stron. Co to za SWL? 

Proszę cię usuń to zdjęcie.

Twoja firma pozycjonuje apart? :D

Co to za sztuka znaleźć taką stronę i masz wszystko jak na tacy. Jak ktoś chciałby zgłosić to takie "zaplecze" znajdzie w 10 sekund. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności