Skocz do zawartości

LinkForever

dargre`

Rekomendowane odpowiedzi

Jak poprzednik chciałem pochwalić się że angielski katalog LinkForever.net dostał PR=4.

Choć ja specjalnie szczęśliwy nie jestem, spodziewałem się więcej, PR=5+. Mocno linkowałem.

Katalog też już ma ponad 1000 wpisów.

Czym bezwzględnie mogę się pochwalić, to że w angielskich Google na keyword "SEO friendly directory" LinkForever jest nr 8!

Nr 1 to oczywiście info.vilesilencer.com.

I dalej: na keyword "submit url to seo friendly directory" lub "submit to seo friendly directory" LinkForever to NUMBER 1 :D

Przypominam też tym, którzy chcieluby dodać link (bo ciągle się to zdarza), że LinkForever akceptuje tylko strony angielskie, a jeśli strona jest wielojęzyczna, to link musi wskazywać na stronę w j.angielskim. I jeszcze jedna zasada. Linki bezpłatne nie mogą być dodawane do głównych kategorii.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Ładnie wykonany :)

PS. Wy spać nie możecie?

Wyspałem się, włączam komputer, zaglądam na PiO i aż mnie "ciarki" przeleciały, otwierając ten topik, myśląc sobie tak:

Pewnie znowu ktoś skrytykował, kto inny wyśmiał, jeszcze inny wytknął nieprofsjonalizm, a inny jakiś tam błąd ortograficzny, próbująć udowodnić, że tylko on zna się na tym.

Tak niestety to bywa na naszym PiO i na innych forach polskich.

No ale się mile rozczarowałem. Postów wiele nie ma, ale przynajmniej są normalne, takie do jakich człowiek przyzwycził się zagranicą. Nikt tam się z nikogo nie nabija, nikt nie próbuje udowodnić swojej wyższości, co najwyżej coś ci życzliwie doradzą.

dir-elite:

Nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo rozczarowany jestem tym PR. Wiadomo, dla katalogu ma to dość istotne znaczenie, zwłaszcza z płatnymi linkami. Dlatego nie brałem linków byle jakich, skupiłem się na mocy. No ale póki co nic z tego nie wyszło. Widocznie zbyt krótki okres. Będę czekał.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności