Skocz do zawartości

Domeny .DE

mmr88

Rekomendowane odpowiedzi

Usługę utrzymania domeny de świadczy niemieckie denic (tak jak polskich nask). Zdaje się, że rejestrując domenę de zgadzasz się na regulamin denic, ponadto skoro właściciel lub administrator musi posiadać adres niemiecki to tym bardziej podlega pod niemieckie prawo...

Nie ma konieczności przestrzegania prawa niemieckiego, gdyż obowiązuje nas polskie prawo, chyba, że masz firmę zarejestrowaną w Niemczech.

Możesz nie pitolić głupot?  Jak Cię zatrzyma polizei na niemieckiej drodze to mandatu w niemcowni też nie przyjmiesz bo przecież obowiązuje Cię polskie prawo? Gratuluję yntelygencji.

Domeny .de rejestrować może każdy pod warunkiem spełnienia zasad określonych przez denic - innej opcji nie ma. Oczywiście możesz zaryzykować zarejestrować domenę "na dziko" podając lewe dane do kontaktu w niemcowni, ale jak to wykryją zabiorą domenę bez możliwości odwołania.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Możesz nie pitolić głupot? 

Nie spinaj się tak,

art. 3 ust. 1 Dyrektywy 2000/31/WE Parlamentu Europejskiego

Artykuł 3

Rynek wewnętrzny

1. Każde Państwo Członkowskie zapewnia, aby usługi społeczeństwa informacyjnego świadczone przez usługodawcę mającego siedzibę na jego terytorium były zgodne z przepisami krajowymi stosowanymi w tym Państwie Członkowskim i wchodzącymi w zakres koordynowanej dziedziny.

@up no i?? zacytowałeś, ale chyba nie zrozumiałeś..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności