Skocz do zawartości

Opinia o Performance Media

kemus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Czy ktoś z was miał do czynienia z firmą Performance Media ?,jakieś opinie ?

Firma dosyć długo istnieje na rynku, warto zainwestować, czy raczej odpuścić ?

Oczywiście osoby z HR tej firmy, pewnie będą zachwalać....

katalog firm i instytucji | auto kosmetyki dla twojego samochodu

Nie, kiedyś miałem z nimi okoliczność, zanim sam spróbowałem coś wypozycjonować, podpisałem umowę na 4 hasła rok 2009 G łykało prawie wszystko, rzekłbym 3 frazy łatwe (sam zrobiłem je w 3 tygodnie), jedno średnie. po 3 miesiacach okazało sie że sie nie da bo strona bee, itd......,   narobili syfu na stronie naupychali słow kluczowych, poukrywali jakiś tekst. Efektu po 3-4 miesiącach  0 fraz w top 30

Mam mieszane uczucia odnośnie współpracy z PM. Pozycjonują mój sklep ponad 6 mcy. Umowa ryczałtowa, bez określonych  żadnych konkretów w osiągnięciu ruchu czy pozycji typu TOP 5. Po tym okresie brak widocznych efektów we wzroście pozycji fraz kluczowych dla sklepu czy znacząco zwiększonego ruchu. Trochę optymalizacji tekstów i naprawdę śladowe linkowanie ?.

Liczyłem na doświadczenie i "legendarną" siłę zaplecza - ale nic takiego się nie stało. I rzeczywiście jak pisał Arkaszka po 6 miesiącach wraca problem, że to strona jest bee a wszystkie działania OK.

Może mają bardzo wysoką stawką godzinową i przez to szybko wyczerpują budżet?

Proszę o opinie innych osób współpracujących z PM lub ich dawnych klientów - może przestanę oczekiwać na cud - lub przeciwnie ponownie w nich uwierzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności