Skocz do zawartości

Koszt pozycjonowania

cirockipl

Rekomendowane odpowiedzi

Drogi kolego oferujesz pozycjonowanie, później na profesjonalnym forum  pozycjonerów przyznajesz się, że "nie jestem w temacie" i oczekujesz głaskania po główce? Było by miło gdybyś to zrozumiał zamiast winić, forum i innych.

To że nie znam cen to nie znaczy, że nie wypozycjonuję strony na moim małym, lokalnym rynku. Nie jest to fizyka kwantowa, przynajmniej ja tak uważam. Nie biorę się za wielkie projekty, ale też nie uważam żebym był zielony. Żaden z moich klientów nie był zawiedziony. Nie oczekiwałem głaskania po główce. Może rzeczywiście było to głupie pytanie na które trudno odpowiedzieć, ale wystarczyło to napisać a nie rozpoczynać jakieś personalne wycieczki. Tylko tyle. Następnym razem się zastanowię zanim o coś zapytam :D

To że nie znam cen to nie znaczy, że nie wypozycjonuję strony na moim małym, lokalnym rynku. Nie jest to fizyka kwantowa

Zgadza się nie fizyka kwantowa. jeśli czujesz się na silach na lokalnym rynku polecam zrobić:

Kredyty Gdańsk

Kredyty bez BIK Gdańsk

Kredyt hipoteczny Gdańsk

Chwilówki Gdańsk

Chwilówki bez BIK Gdańsk

Chwilówki na dowód Gdańsk

Pożyczki Gdańsk

Adwokat Gdańsk

Radca prawny Gdańsk

Skup aut Gdańsk

Przeprowadzki Gdańsk

Remonty Gdańsk

Elektryk Gdańsk

Hydraulik Gdańsk

Nieruchomości Gdańsk

Ubezpieczenia Gdańsk

Firma budowlana Gdańsk

inne

Jak to "zrobisz" to takich pytań nie będziesz musiał zadawać.

• 2 tygodnie później...

Wiele razy się spotkałem z wyliczaniem kosztów pozycjonowania po liczbie wyników i po dziś dzień tego nie rozumiem.

Kwotę frazy szacuje się po liczbie miesięcznych wyszukiwań i szacowanej wartości konwersji z klienta, który trafi na stronę z danego słowa kluczowego. Czyli po prostu szacujesz ile hajsu zarobi twój klient na tym słowie kluczowym jeśli wbijesz go do top 10 i oferujesz trochę mniej. Jaki jest sens liczenia tego w inny sposób?

bmosignewfixx.png

Przeanalizuj również narzędziami takimi jak Ahrefs czy Majestic SEO linki stron internetowych z top 10. Będzie to w pewien sposób wyznacznik tego ile ty musisz linków zdobyć, aby się znaleźć w tym top 3.

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Nie czaje bazy, osoba która ma w swojej ofercie SEO nie zna się na SEO, o kurna i w taki sposób później robi się jeleni w rogi :))))

Nie, później masz klienta i chce płatność za top3, umowa na czas nieokreślony, kwota jaką może przeznaczyć to 100zł na frazę wartą 1000zł. W rozmowie dowiadujesz się, cytuję: "miałem już przejścia z firmami" czy "przejechałem się na agencji"...

• 8 miesięcy temu...

W grafice brakuje zasadniczej pozycji. Jedynego, słusznego i działającego od zawsze SWL-a

(tego od potylicy i mądrości w oczach).

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

No i o tym, że homary po takim szkoleniu to wcale tanie nie są a w żołądku ssie...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności