Skocz do zawartości

Ruskie data center

voocoder

Rekomendowane odpowiedzi

no to mnie nieco zmartwiłeś ...

tak jak jeszcze z google.ru jakos daję radę, tak yandex czy rambler sa dla mnie czarną magią,

czy mozesz coś zdradzić (jesli masz taką wiedzę) jak próbować gryźć te dwie szukarki?

linki chyba na niewiele się tutaj zdają, więc co? content? tagi? jakiś inny parametr?

mozesz coś podpowiedzieć?

no to mnie nieco zmartwiłeś ...

tak jak jeszcze z google.ru jakos daję radę, tak yandex czy rambler sa dla mnie czarną magią,

czy mozesz coś zdradzić (jesli masz taką wiedzę) jak próbować gryźć te dwie szukarki?

linki chyba na niewiele się tutaj zdają, więc co? content? tagi? jakiś inny parametr?

mozesz coś podpowiedzieć?

Jeżeli chodzi o Yandex - bierze pod uwagę podobne czynniki jak Google (więcej szczegółów tutaj). Rambler nie wiele rózni się od Yandexu, jednak wydaje mi się, że ten pierwszy większą wagę przywiązuje do lików, a drugi do treści.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Przeważnie pozycjonuje się pod Yandex, reszta jak wyjdzie, najwyżej coś się poprawia.

Tak jak napisał fahofiec Yandex działaniem przypomina Google, najbardziej liczą się linki, ale oczywiście z rosyjskich stron. Największy power dają linki ze stron podobnych tematycznie, ale jeżeli obydwie strony są w katałogu Yandex w podobnej kategorii.

Zasada prosta: Dużo linków -> wyskoki TIC -> wysoka pozycja.

viras

a jak Yandex określa czy strona jest rosyjska? co ma znaczenie? geolokalizacja serwera? meta language? tekst na stronie?

przy dodawniau do katalogu Yandexa jest opcja żeby podac swoją lokalizację, czy ten parametr ma wpływ?

czy można przyspeszyć indeksację w katalogu linkami?

Yandex po prostu sprawdza język tekstu na stronie, tagi, geolokalizacja serwera nie istotna.

Lokalizacja przy rejestracji jest nie istotna, jeżeli strona firmowa to podaj lokalizacje firmy. Oczywiście proponuje od razu rejestracje płatną, za darmo rejestrują przeważnie tylko wartościowe strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności