Skocz do zawartości

[Praca] Wykonanie skryptu - kliknij

sfaho

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Szukam osoby, która wykona dla mnie skrypt dla strony www.mangacars.pl

Skrypt ma pozwalać na założenie każdemu swojego konta w serwisie i proste zarządzanie nim. Ma pozwalać na tworzenie i edytowanie katergorii, w których będzie mógł uploadować swoje własne obrazki do odpowiednich kategorii. Upload nie jest konieczny - może odbywać się to przez url z innego servera. Przykład:

Użytkownik zakłada swoje konto o nazwie SFAH. Automatycznie - lub ręcznie po mojej (admina) akceptacji tworzy się mu subdomena SFAH.mangacars.pl - kierująca go do swojego proflu.

Użytkownik tworzy katergorie (najlepiej by był ich regulowany limit) lub korzysta z kategorii utworzonych 'fabrycznie' przykładowo samochody seryjne i samochody po tuningu (skrypt ma pozwalać na katalogowanie swoich narysowanych aut wg kategorii).

Użytkownik mógłby pisać swojego bloga i wiele innych atrakcji.

Wszystko powinno odbywać się bardzo intuicyjnie i poprzez bardzo prosty panel zarówna dla użytkownika jak i administratora.

Strona główna zawierałaby informacje o najaktywniejszych użytkownikach, nowych 'blogach-profilach' i być mniej lub bardziej zintegrowany z forum mangacars.pl

Myślę, że 'fundamenty' projektu są zrozumiałe. Po szczegóły prosze o kontakt:

gg:4331920

mail: sfah@o2.pl

gsm: 888360224

W sprawie wynagrodzenia napewno się dogadamy jednak jest ono uzależnione od poziomu wykonania skryptu i jego dopasowania do strony mangacars.pl.

Dziękuję bardzo za zainteresowanie oferta i pozdrawiam serdeczne.

Maciej Barański mangacars.pl

-- Tuning - miniaturowych aut czyli Manga Cars ;)

-- sfah - a to moje...

-- skate punk - melodic punk, fast punk i deskorolka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności