Skocz do zawartości

[Wykonam] Linki z profili // Faktura VAT

vallorian71

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,
Oferuję wysokiej jakości profile na stronach, forach, portalach zakładane ręcznie, w których

umieszczę LINK w postaci ANCHOR'a lub URL (Każdy link wyświetla się w profilu bez zalogowania)

- uzupełnię pola związane z danymi personalnymi - takie jak miejscowość, zainteresowania, zawód, imię, wiek/data urodzenia

- dodaję synonimizowany tekst (Opis wymyślonej osoby) w polu "o mnie"/razem z anchor'em (przy b.dużej ilość zleceń mogę przygotować bardziej tematyczny tekst - do ustalenia)

każdy profil ma inny login oraz loginy zawierają w sobie jakieś imię

Działam na swoich listach:

- strony z Anchor są 100% Dofollow,

- miejscówki są polskojęzyczne i angielskojęzyczne (ale nie UK) 

- łącznie około 300+ różnych miejscówek.

Link może być w każdej formie : link strony głównej, podstrony, strony zapleczowej, fanpage itd. 

Jest możliwość wykonania profili na przesłanej liście stron przez Zamawiającego - cena do ustalenia.

Interesuje mnie długotrwała współpraca przy dużej ilości zleceń - czyli powiedzmy minimum np 1000 profili / miesięcznie.

(dlatego oferta jest skierowana jest do firm/osób zajmujących się SEO i link-buildingiem obsługujących wielu klientów lub mających wiele stron do pozycjonowania)

Przed rozpoczęciem współpracy mogę wykonać zlecenie testowe na kilkanaście profili.

Dodatkowo:

- Przykładowe pokazowe profile mogę wysłać na maila.

- po wykonaniu zlecenia wysyłam raport - LINK do profilu, dane do logowania

- zazwyczaj do każdego zlecenia dorzucam parę profili dodatkowych=gratisowych, w razie jakby jakiś został usunięty (ok 5% gratisowych profili)

Przy bardzo dużych i regularnych zamówieniach = kilka tysięcy profili -  większe gratisy

- Profile raczej nie są usuwane. Monitoruje swoje miejscówki (jak zauważę, że profile zostają usunięte, to natychmiast usuwam tą miejscówkę z listy) 

- Zlecenia wykonuję terminowo, a czas wykonania zlecenia zależy od jego wielkości.

- W przypadku dużych zleceń, projekt realizowany będzie przez kilka osób w firmie.

Rozliczenie za pomocą Faktury VAT --> 0,82 zł netto / profil

Zapraszam do kontaktu mailowego vallorian@gmail.com

dane.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności