Skocz do zawartości

Lokalny portal ogłoszeniowy

bkarmanski

Rekomendowane odpowiedzi

Przejrzysta strona. Pytanie, czy aby ten minimalizm nie jest zbyt przesadzony? Z punktu widzenia użytkownika za mało się tam dzieje, szczególnie na górze. Brakuje czegoś realnego, np. zdjęć, bannera, może więcej tekstu, infografik? 

Druga sprawa - gdzie jest regulamin?  :blink:

Trzecia - musisz zoptymalizować stronę. Nie ma meta opisu, słowa kluczowe są źle dobrane (a przynajmniej ich część).

Czwarta - w widoku ogłoszenia brakuje wyraźnego przedstawienia cech produktu / usługi. 

Piąta - logo. Nie ma polskich znaków i to nazwa miasta powinna być bardziej widoczna (żółta) 

Dzięki za rady. Serwis dopiero zaczął działać i nie byłem pewien czy warto inwestować w niego swój czas. Optymalizację kodu i wyglądu zostawiłem na potem. Na razie leci na tym co zapewniała skórka i parę wtyczek.

Też założyłem lokalny serwis ogłoszeniowy na OSCLASS. U mnie dosyć duża konkurencja na tym polu, ale zobaczymy co z tego wyjdzie :D

Na razie wygląda to tak:

https://zukowo.org

Mi tu minimalizm się podoba. Można się czepiać drobiazgów i upiększać ale większość użytkowników tego typu witryn i tak interesuje tylko treść ogłoszenia, cena i dane kontaktowe. Na całą resztę mało zwracają uwagę. 

SEO Sklep Grupa MMarketing. O biznesie na: https://dlafirm.eu. LB zawsze terminowo: Mama Marketing

Dzięki za rady. Serwis dopiero zaczął działać i nie byłem pewien czy warto inwestować w niego swój czas. Optymalizację kodu i wyglądu zostawiłem na potem. Na razie leci na tym co zapewniała skórka i parę wtyczek.

Mój post dotyczył strony www.gieldalubliniec.pl, ale większość z tych uwag również pasuje do Twojego serwisu. Minimalizm w tym przypadku akurat nieźle wygląda. Plus za nawiązanie kolorystyczne do herbu miasta. Myślę, że powinieneś brnąć w projekt dalej i go rozwijać. W przyszłości, po zyskaniu na popularności i dodaniu kilku modułów, inwestycja powinna się zwrócić. 

Hmm, zobaczę co się da zrobić, regulamin dodam. Jeżeli chodzi o minimalizm, jest tak zrobione "na przyszłość" dojdą ogłoszenia wyróżnione to już nie będzie tak fajnie, a po za tym moim zdaniem w takim serwisie użytkownik chce widzieć szybko treść więc zbędne są jakieś obrazki w headerze itp. Przynajmniej takie jest moje zdanie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności