Skocz do zawartości

Brak wyników Google

cyx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Jestem świeżakiem jeśli chodzi o tą tematykę, a mowa o szukaczce z Krzemowej Doliny. 

A więc przejdźmy do rzeczy. Zbudowałem bardzo prostą stronkę informacyjną opartą na WordPress'ie. Do stronki kieruje świeża domena(wykupiona jakieś 3 tyg temu). Po skończeniu chciałem ją oczywiście zgłosić do Googl'a. Dodałem ją do Search Console, wgrałem mapę witryny, poprawiłem robots.txt(bo był w nim byczek który blokował botki), "pobrałem jako google" i wysłałem do indeksu. Niestety w wyszukiwarce ani widu ani słychu o stronce a mija już 2 tygodnie. Proszę o jakieś wskazówki, gdzie mogłem popełnić błąd?

Zaznaczę że wcześniej strony stawiałem na jooml'i i po wykonaniu ww czynności wszystko było git.

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Dziękuje za odpowiedź choć nie spodziewałem się w niedziele, tym bardziej wielki plus.
Link : www.parafiakrzyzowa.pl Prosze tylko o wyrozumiałość w kwestii kodu(mogą byc tam byczki) no i jeszcze nie uzupełniłem w pełni kwestii meta i keywords. Pozdrawiam i smacznego rosołku życzę :) (Przydatny zwłaszcza po andrzejkach :) )

ooooO. Mogę zapytac Wojtek co zrobiłeś? Oczywiscie wiem ze o zadnych pozycjach niema co na razie marzyć. Stania ok usunę błąd. Tzn postaram się :)

aha, ok Wojtku juz wiem :) sorki za zapłon :) Popiłem troszkę :)

Wojtek to pewnie dostanie urlop od PIO za takiego linka

ale i tak on nic nie da bo masz ustawione, żeby nie indeksować twojej strony

Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl

Popiłem troszkę :)

smacznego rosołku życzę :) (Przydatny zwłaszcza po andrzejkach :) )

parafiakrzyzowa.pl

Picie w andrzejki? Może jeszcze lanie wosku było? Przecież to pogańskie zwyczaje nie popierane przez kościół katolicki!

Ładny przykład dajesz w swojej parafii...

Żeby się nie okazało, że wikarym jesteś, bo to już w ogóle będzie lipa...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Poszperałem i mam! :) Przepraszam za cale zamieszanie ale zmylil mnie fakt ze w nowym WP niema opcji "ustawienia prywatnosci" a funkcja noindeks jest w "czytanie" :) Skądinąd smiesznie troche. Bardzo Wam chłopaki za pomoc dziękuje. Myśle ze pierwszy ale nie ostatni raz się "widzimy". Jeszcze się podszkole i Was będe uczył  :faja:   Wszystkim życzę miłej, spokojnej niedzielki:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności