Skocz do zawartości

[wykonam] Strony WordPress - strony zapleczowe, zaplecze

Pyciak

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,

Przede wszystkim warto się przedstawic - link Linkedin

Co mogę zaoferowac?

Mówiąc krótko: tworzenie stron zapleczowych.

Trochę więcej informacji:

Szukam możliwości zdobycia stałych zleceń na tworzenie stron zapleczowych. Nie interesuje mnie masówka, gdyż bardzo zależy mi, aby produkt, który oddaje był perfekcyjnie dostosowany do potrzeb zleceniodawcy (jak widac copywriting także mam opanowany ;) ).

Pracuję w Agencji Interaktywnej, więc codziennie stykam się z gorszymi i lepszymi stronami zapleczowymi. 

Jeżeli potrzebujesz:

• wysokiej jakości stron zapleczowych, które wyglądają jak normalne witryny, byc może potrzebują także stałej administracji
  • współpracy z osobą, której zależy na opiniach w branży, dlatego nie zniknie nagle zapadając w śpiączke (uśmiercając poszczególnych członków rodziny, mającej pilne wyjazdy raz w tygodniu i niespodziewane delegacje co drugi dzień)

To chyba możemy się dogadac :)

Generalnie chciałbym miec możliwośc tworzenia dobrych stron zapleczowych, które spełniają głównie zadania SEO, natomiast są także przyjazne dla użytkownika i generują ruch dzięki niezłemu contentowi - zapraszam do kontaktu.

FV - możliwa

umowa o dzieło/zlecenie - preferowana

Cena - 500 zł + / 1 projekt

Dane kontaktowe:
Szymon Dominik, mail: dominik10seo@gmail.com, tel: 732 343 289

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności