Skocz do zawartości

pozycjonowanie lokalne - miasta

zimi

Rekomendowane odpowiedzi

NA NAPIER*DALANIU LINKAMI Z ANCHOREM + MIASTO :) jak będę wbijać frazę chwilówki kraków, to raczej koleś ze Szczecina nie będzie miał jej w wynikach i ruch będzie z Krakowa.

U nas trochę pomaga  pozycjonowaniu na dane miasto domena lokalna np .kraków.pl , nie wiem czy niemcy  też maja taki twór jak regionalki

przyjęło się pozycjonowaniem lokalnym nazywać wyniki w mapkach, więc podstawa to mieć wpis w mapkach

Intuicyjnie właśnie myślałem o mapkach, o których dużo się mówi.

Prośba o podpowiedź jak mieć takie wpisy w mapkach.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• 11 miesięcy temu...

@zimi, na seostation mamy instrukcję dot. tworzenia wpisu w mapach i wizytówki serwisu krok po kroku: https://www.seostation.pl/wiedza/aktualnosci/mapy-google-instrukcja-obslugi.html

@stevedesign, > https://www.bronco.co.uk/our-ideas/searching-google-from-anywhere/tutaj można sobie zasymulować serpy dla dowolnej frazy z dowolnej wyszukiwarki ;) 

baner-seostationv2.png

• 2 tygodnie później...

Dodałem chyba do wszystkich lokalnych stron które zawierały słowo mojego miasta oraz słowa ważne ze strony i na których można było cos dodać. Zamieniałem w linku na zmianę stronę główną ze podstronami. Tam gdzie się nie dało dodałem adres w formie tekstu z opisem.

Co mogę więcej zrobić ?

Czy mogę na poziomie lokalnym tak próbować pozycjonować stronę aby pokazywało ją nawet na słowa nie związane z moją ? Zależy mi głównie na mapkach google ?

Planuje zacząć tworzyć blogi i artykuły które będą powiązane z słowami miasta i słowami kluczowymi, czytałem że to pomaga tylko czy na poziomie lokalnym ma to sens dla mnie ?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności