Skocz do zawartości

Strony którę kopią.

arturrajber

Rekomendowane odpowiedzi

2,5 linka. :faja: Nie no więcej.  Pamiętajcie, że temat w dowcipach więc luźna rozkmina. Właściwie moje wnioskie opieram także na alternatywnym narzędziu ( alternatynym od AR, Moz, Majestic, LST) o nazwie seoprofiler.com. Zawsze chyba warto popatrzeć. Tu w tych najbardziej wpływowych wyskakują najczesciej wlasnie rządowe i edukacyjne.

2,5 linka. :faja: Nie no więcej.

Więc pokaż mi te 2 linki, które umieściłeś na domenie .gov podczas tego testowania.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Bo nie masz nawet jednego.

PS. Jeżeli myślisz, że redirect generowny w url to jest link to powodzenia ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

O .govach i.edu mowa była już od dawna. SEO profi siedzi w topach, bo go jakiś ćwiczeniowiec podlinkował ze strony UW kiedyś z Wydziału Matematycznego i wisi

Jasne, że gov i edu mają moc (nie mówię o spamach na tych domenach). Tylko trudno jest tam zamieścić linka.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Moc maja te które są niedostępne dla spamerów (moderowane), tak samo jest z innymi stronkami. Tak naprawdę myślę że całe pozycjonowanie automatami opiera się obecnie na max 1000 domen które maja jeszcze kopa i pierdyliardzie tych które są tylko wypełniaczem list do..., Jak w twoich listach masz np 100-200 takich miejscówek jesteś królem seo, ale miejscówki się wykruszają i jak nie wrzucasz nowych mocnych miejscówek to listy z czasem nadaja się max do indeksacji, Ci którzy rozdaja karty w spam seo ciagle wyszukują nowych mocnych miejscówek, sięgajac się po coraz bardziej niszowe miejscówki, , czy będą to koreańskie księgi gości, czy  ale malezyjskie ksiegi kondolencyjne. Może w bezmiarze internetu wydaje sie to niemożliwe, ale mocnych niemoderowanych, najlepiej opuszczonych przez adminów miejscówek gdzie można nasuwać automatami jest ograniczona ilość, a  ubywa ich w zastraszajacym tempie. To tak jak z połowem tuńczyka, wprowadzano coraz lepsze metody połowu i nowe, do momentu aż populacja jest tak przełowiona że trafienie dobrego połowu to prawie cud, trzeba pływac coraz dalej od portów a i tak nic to nie daje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności