Skocz do zawartości

Nie pasuje mi tu ani cześć...ani dzień dobry...witam też nie bardzo;p

aleks1989

Rekomendowane odpowiedzi

Przedstawiam się - Ola, od dłuższego czasu śledzę to forum, chciałoby się móc przeczytać wszystkie tematy na raz...wyciągnąć wnioski i być seo specjalistą :) Jednak prościej jest chyba zadać pytania osobiście niż przeszukiwać całe forum...a pytań będę miała pewnie sporo...bo specjalistką właśnie nie jestem. Niedawno zaczęłam swoją przygodę z pozycjonowaniem, a właściwie to dałam się trochę wrzucić na głęboką wodę, bo od razu kilka (i to dużych) stron do optymalizacji i pozycjonowania...A wcześniej zajmowałam się tylko copywritingiem, a to też sporadycznie. Zatem sporo do nauczenia, choć co nie co też już wiem:) Jestem m.in. po szkoleniu SEO z MaxRoy SprawnyMarketing. Swoją drogą co myślicie o tych szkoleniach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności