Skocz do zawartości

Google nie zmienia tytułu

genju2

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o pomoc.

Mam stronę xeroumirka.pl i w kodzie ustaliłem taki tytuł :< title> Xero u Mirka - tanie ksero centrum Warszawa </title>

W google wpisuję moją stronę i otrzymuję wynik tanie ksero centrum Warszawa Xero u mirka  .Dla czego google nie zmieniło jeszcze tego ? czekam już prawię miesiąc czasu...

Znacie może jakieś narzędzia aby taką zmianę przyśpieszyć?

Klienci wchodzą? Znajdują stronę? Jeżeli tak to nie musisz narzekać. Ja bym wolał wiedzieć czy ksero jest tanie, a nie jak na imię ma właściciel.

na frazę ksero warszawa centrum u mnie jesteś pod mapką na 3 pozycji więc całkiem dobrze.

Jeżeli klient tego wymaga to wyjaśnij mu, ze to nie jest priorytetem.

Pozdrawiam

Pysio

Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi

Słuchaj, przecież łatwiej i szybciej jest wysłać prośbę o indeksację, bezpośrednio z panelu webmaster tools(search console). Zdobądź raz dostęp i problem z bańki.

i ... sprawdzaj jaką wersję strony zaindeksowało Google, przy pomocy pamięci cache Googla.

fotoruminski.pl -> fotografia ślubna lokalnie w Białymstoku i Warszawie

Webmaster ma wpływ i to duży, jeżeli dostosowuje title pod konkretne zapytanie użytkownika.
Wpisz w wyszukiwarkę jakieś popularne zapytanie i przejrzyj pierwsze wyniki. Większość tytułów będzie zgadzać się z zamierzeniami webmasterów, którzy je generowali. Google tworzy własny title, gdy zapytanie użytkownika istotnie różni się od title strony. Wtedy proponuje zupełnie coś innego.

fotoruminski.pl -> fotografia ślubna lokalnie w Białymstoku i Warszawie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności