Skocz do zawartości

Grudzień tradycyjnie bardzo dobry

phare

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Pierwsza połowa grudnia była ok :) Druga część miesiąca należała do najuboższych w roku.. W przypadku mojej strony to normalne zjawisko, bo chodzi o sezonowość.

mam to samo wrażenie. W grudniu ludzie placki pieką.

A w styczniu kliki wzrosły ale cpc o 50% niższe. Mało reklamodawców albo google znów coś namieszało?

U mnie grudzień o 1500zł lepszy niż poprzednie miesiące ale 12 stycznia Google poczęstowało banem 10
moich najlepszych domen za zbyt długi long tail i już jest w plecy -2500zł w porównaniu z poprzednim miesiącem

Sprzedam komplet 25 programów do pozycjonowania za 69zł - szczegóły na stronie spambot.pl SEO -
wystawiam fv vat

Napisali:

"Czysty spam
Wygląda na to, że strony w tej witrynie używają agresywnych technik spamu, np. automatycznego generowania bezużytecznego tekstu, maskowania bądź powielania treści z innych witryn internetowych, i/lub wielokrotnie bądź w poważny sposób naruszają Wskazówki Google dla webmasterów"

z jednej po tygodniu zdjeli ręczne działania po napisaniu do nich ale nie wiadomo na jak długo na resztę czekam na rozpatrzenie.

Strony miały zaindeksowane w Google po kilkaset tyś podstron obecnie nie wyświetlają się w wynikach wyszukiwania.

Sprzedam komplet 25 programów do pozycjonowania za 69zł - szczegóły na stronie spambot.pl SEO -
wystawiam fv vat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności