Skocz do zawartości

Jaki najlepsze narzędzia do pozycjonowania?

rapidereox

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Interesują mnie narzędzia do pozycjonowania, jakie najlepsze?

W tej chwili mam zamiar zakupić Market Samurai choć nie służy do pozycjonowania, ale do zdobywania linków to chyba i tak się nada przynajmniej mi się tak zdaje.

Interesują mnie takie narzędzia:

Do tworzenia profili

Do linkowania web 2.0

I inne o których nwm :)

Z góry dziękuje za pomoc ;)

Jeżeli chcesz kupić "jakiś" SEO soft, ale sam jeszcze nie wiesz jaki, i w ogóle nie do końca orientujesz się co jest na rynku, jakie możliwości dają poszczególne programy itp. to proponuję dział Narzędzia (https://www.forum.optymalizacja.com/forum/10-narz%C4%99dzia/) i przeczytać wszystkie tematy (od pierwszej do ostatniej strony - żeby wiedzieć jak dane softy się rozwijały [na tej podstawie powinieneś też wyciągnąć wnioski jak ewoluowało SEO w ostatnim czasie] i żeby lepiej zrozumieć ich istotę) w których była toczona dyskusja w ciągu ostatnich 6 miesięcy. Jeżeli któryś program Cię zainteresuje, stwierdzisz że może on spełnić Twoje oczekiwania itp. to jako następny krok poszukaj filmików na youtube na jego temat. I dopiero jak wykonasz tą pracę, i nadal będzie coś dla Ciebie nie jasne to zadaj konkretne pytanie o konkretny soft - wtedy masz szansę otrzymać merytoryczną odpowiedź. Bo na pytanie które obecnie zadałeś można by wrzucić listę kilkudziesięciu programów, z której i tak nic nie wybierzesz, bo nie wiesz co do czego. A nikt Ci tu nie będzie robił szkolenia z każdego programu skoro wszystko jest na forum. Trzeba tylko poświęcić trochę czasu (gdzieś tak z 2 tygodnie intensywnego czytania).

Zadam jeszcze jedno pytanie

Co najbradziej się liczy w jakości linków?

Page rank tutaj wiem że to ma teraz małe znaczenie, trust rank tego nie licze ponieważ nie da się tego obliczyć, domain authority, alexa rank, moz trust, moz rank

Jakie parametry z tych wszystkich są najważniejsze?

W tych najlepszych linkach żadne parametry które są określane przez narzędzia nie pomogą. Tu jedynie testy, wiedza i obserwacje dają radę. Każde narzędzie daje wartość na podstawie jakiegoś algorytmu, który jest wymyślony przez autora softu/narzędzia, a niekoniecznie musi się pokrywać z algo google, a raczej nigdy się nie pokrywa. Jak jest zbliżony to już sukces by był.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

jakie najlepsze?

MÓZG - nie ma lepszego narzędzia do seo ;) Bez niego niewiele zdziałasz.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności