Skocz do zawartości

Program do precyzowania odbiorców.

Vector.mac

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Kiedyś na tym forum widziałem programik w którym podawaliśmy FB które nas interesują, a on na ich podstawie wybierał użytkowników którzy są zainteresowani danymi słowami kluczowymi (może to złe słowo, precyzował ich zainteresowania). Na tej podstawie dostawaliśmy listę (coś w tym stylu) którą mogliśmy załadować do naszej kampanii i dzięki temu reklamy na FB były bardziej skuteczne.

Czy ktoś z Was wie o jakim programie mówię, oraz czy takie coś może działać poprawnie?

Nie jestem pewny, ale są chyba też takie stronki www, a więc jak ktoś ma info odnośnie tego typu stronach/programach to proszę o info.

Dodam że raczej mój budżet na początku będzie opiewał w granicach kilkudziesięciu max kilku set złotych, a więc nie chodzi mi o rozwiązania agencyjne (chyba że można ustawić tam plan dla amatorów :)).

Pozdrawiam

z tego co wiem to już nie działają tego typu programy,  fb pozmieniał funkcjonalność. zobacz np. https://fasttony.es/pio z  linku masz miesięczny okres testowy i to najwyższego pakietu.

Nie masz możliwość wylistowania adresów email, ale możesz nakierować na własnie takich użytkowników reklamę.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności