Skocz do zawartości

Dziwny problem z top 10

start007

Rekomendowane odpowiedzi

Pozycjonowanie to nie piekarnia ani koncert życzeń. Jeśli chcesz mieć wyniki od marca to zrób to sam.

Zbierz oferty i te które są dla ciebie dobre rozpatrz. Następnie pomyśl czy chcesz stracić domenę czy nie.

Jeśli nie to zapomnij o marcu a zacznij myśleć o biznesie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...

Witam ja natomiast mam trochę inny problem - mianowicie czy jest ktoś w stanie mi odpowiedzieć na pytanie dlaczego moja strona 

https://skupautpomorskie.net 

nie znajduje się w pierwszej 10 w google pod frazą "skup aut Sopot" ? Pytam się ponieważ przynajmniej kilka stron w top10 jest gorszych jakościowo, nie mają ustawione tytułów, w tekście nie ma też fraz użytych, a jak są to tylko raz no i nie mają backlinków. 

Jestem bardzo ciekawy dlaczego taka sytuacja ma miejsce, pozdrawiam.

Jestem bardzo ciekawy dlaczego taka sytuacja ma miejsce, pozdrawiam.

A ja jestem bardzo ciekawy dlaczego takie info chcesz dostać za darmo zarabiając na skupie aut? A czekaj, może jeszcze otworzymy Ci sieć takich skupów w całej Polsce, a co tam, przecież są tu ludzie z różnych miejsc Polski. Oczywiście nie chcemy nic za to, całkowity gratis.

Zadałeś pytanie w stylu: A dlaczego pepsi sprzedaje się lepiej niż mój napój, a ma ten sam skład prawie i prawie tak samo się nazywa ?

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

część stron ma poblokowane boty, a to oznacza że najprawdopodobniej pracuje nad nimi ktoś kto wie jak oszukać algorytm. Od jakiegoś czasu ilość linków nie ma aż tak wielkiego znaczenia,  linki z for nie dają jakiegoś specjalnego kopa.

Wszystko ma znaczenie. Nie ma jednego parametru ale wszystko razem ma grać. Ilość i jakość linków, historia serwera, on-page SEO i pare innych. Trzeba znaleźć złoty środek. Poza tym pamiętaj, że konkurencja też to samo robi. Ty masz n linków a oni mają n+1 ;)

Pozdrawiam

Pysio

Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności