Skocz do zawartości

Czy pozycjoner nie robi mnie w bambuko?

monzab

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi o to, że majestic itp narzędzie wcale prawdy Tobie pokazać nie musi, może być tysiące / miliony linków a tam będzie ich tylko 10.

Chodzi również o to, że pozycje w TOP10 wcale nie muszę generować ruchu, a tym bardziej klientów z tego ruchu.

Dlatego coraz częściej oferuje się rozliczenie abonamentowe i to pozycjoner ma wiedzieć co i jak zrobić żebyś tych klientów złapał, a Ty masz o tym w sumie nie myśleć tylko czerpać wymierne korzyści :)

rozliczenie abonamentowe

pozycjoner ma wiedzieć co i jak zrobić

90% wie co robić :D - NIC

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@monzab, Zmień pozycjonerów, bo 10 miesięcy bez top 10 choć na chwilę jak sam piszesz dla niezbyt trudnych fraz to moim zdaniem za długo i zweryfikuj listę fraz pod kątem tego, czy jest z nich szansa na uzyskanie dobrej jakości ruchu. 

SEO Sklep Grupa MMarketing. O biznesie na: https://dlafirm.eu. LB zawsze terminowo: Mama Marketing

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności