Skocz do zawartości

MISTRZ GOOGLE

przemon

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

zleciłem pozycjonowanie strony ogrzewanie centralne jakiś tydzień temu nie ważne że strona jest na frame etc.

Głównie chodzi mi o fakt że kopia domeny w google jest z 20-22 czerw. w kopi z tamtego czasu title takie jak widać w meta wpisane coś o koniach.

Czy wie ktoś jak jest to zrobione że strona na nazwę firmy przeskoczyła w ciągu tygodnia z poz 18 na 5, a na frazę "kotły bydgoszcz" jest na miejscu 10 podkreślam że w kopi google nic nie ma o kotłach ani bydgoszczy coś w stylu A.Lepper = kretyn ale w ciągu 1tydź.

Czy wie ktoś jakich narzędzi się używa do tak skutecznego pozycjonowania?

Jestem pawie pewien że to jakiś automat.

pozdrawiam

P.S. Jestem ciekaw efektów jak google zaindeksuje aktualną stronę

wystarczy odpowiednia sila linkow i odpowiednio skonstruowanych anchorow i mozesz wypozycjonowac wszystko. Z automatu ( jesli takim mianem okreslasz systemy wymiany linków) lub z zaplecza. Pozatym fraza ktora jest w domenie "instalsystem" i "kotły bydgoszcz" chyba nie naleza do najtrudniejszych? :>

Swoja droga widzialem ze firma Pro-Link oferuje uslugi pozycjonowania ? :>

BIŻUTERIA ? doskonała na prezent

NAJTANSZE Vouchery Adwords - wiadomosc na gg 4649106 lub na PW

ale chodzi mi o czas 1 tygodnia.

No i wlasnie dlatego nie "bierze ich pod uwage" :) Bierze, tylko tego nie pokazuje, bo jeszcze za wczesnie :)

polecam sprawdzanie w msn . Analiza tego powinna odpowiedziec na wszystkie Twoje pytania.

Pozdrawiam

BIŻUTERIA ? doskonała na prezent

NAJTANSZE Vouchery Adwords - wiadomosc na gg 4649106 lub na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności