Skocz do zawartości

Smutny...

zYm3N

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Tak sobie prowadzę bloga, rozmyślania nad sensem programowania, nad wadami, zaletami, pomysłami, upadkami, wzlotami... Czasem też przedstawiam swoje nietuzinkowe pomysły, które szokują i spotykają się z frustracją otoczenia. Gdyby ktoś był zainteresowany poczytać sobie, ale poczytać po to, by poruszyć swój umysł do myślenia, to gorąco zapraszam.

https://zymen.net

pzdr

zymen powrocil z zaswiatow :)

Nigdzie nie byłem... co jakiś czas czytam forum, ale niestety coraz mniej tego czasu, coraz mniej :| Wiesz, projekty własne, projekty zlecone.. samodoskonalenie, itp. itd. itp. itd. ;-)

thx za linka, poczytam, dodam sobie rssa. strony nie oceniam bo jak to w blogach na ogol - gotowy szablon :)

Jasne, tu nie ma co komentować, chciałem zaproponować miejsce - moderowane tylko w krytycznych sytuacjach - do wymiany poglądów.. tak zresztą jak opisałem w pierwszym poście ;]

pzdr.

A mnie zawsze zastanawiało skąd ludzie biorą czas na pisanie blogów :(

Czasami blog stanowi miejsce, które ułatwia pracę. Poświęcenie kilku minut na napisanie notki, może w przyszłości uratować życie (ja np. wklejam kawałki kodu). Na tej samej podstawie mógłbym się zastanawiać, jak ludzie mają czas na forum ;p

Strasznie niewygodnie i ciezko czyta sie strony lamane na jedna szeroka szpalte, moze zawezic i wysrodkowac?

Postaram się to zmienić, ale przyznam szczerze, że gotowy szablon byłby dla mnie najlepszy ;p

pdr.

merytorycznie ciekawe

ale mi sie troszku rozjezdza (w IE 7)

...tu był obrazek...

Nom.. u mnie w ff też niezbyt fajnie to wygląda, ale nie mogę znaleźć - wszystkie nazywają się THE BEST ;> - dobrego pluginu do kodu. Gdyby ktoś kojarzył chociaż nazwę.. Design także zmienię, to tylko kwestia czasu (akurat mam niestety co robić do 26 i mam trochę mało czasu na szukanie nowego wyglądu)

poza tym tak 3mac

A teksty na stronie - te co są - nie są zbyt 'dziwne', 'słabe'?

pzd

u mnie tez na blogu teksty sa slabe

od tego sa blogi - od szlifowania miedzy innymi :-)

Ja tutaj piszę, specjalnie takim niepewnym głosem pytania zadaję, czekam aż ktoś powie, że są super, a ten mi z grubej rury ;p

Nieładnie, oj nieładnie.. ;>

pzd.r

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności