Skocz do zawartości

Brak miniatur pagepeeker

warol

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Mam stronkę postawioną na wp na hostingu hostinghouse i mam z nią mały problem. Po dodaniu do katalogów pagepeeker nie tworzy miniatur woorank pisze że nie da rady. Czy to hosting blokuje dostęp do tych stron. Strona 404 też dziwnie wygląda bo przeskakuje na hosting zamiast brać ze skórki wp.

https://hostinghouse.pl/bledy/404.html

Czy można coś z tym zrobić? Jak żyć?

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Wiesz... problem może być z szablonem, który używasz na wordpressie.

Ja swojego czasu korzystałem z szablonu Photo Reactive i on właśnie takie numery mi wykręcał.

Co więcej... robił problemy z indeksacją. Nie mogłem wysłać prośby o indeksację z poziomu Webmaster Tool.
Szukałem pomocy na różnych portalach i nic. Problem zniknął w momencie zmiany szablonu.

fotoruminski.pl -> fotografia ślubna lokalnie w Białymstoku i Warszawie

Raczej nie skórka bo inna stronka postawiona na tym szablonie na innym hostingu działa i nic nie blokuje

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności