Skocz do zawartości

skrypt reklamowy

dargre`

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś mógłby podrzucić jakiś namiar na prosty skrypt do zarządzania reklamami (linki tekstowe - anchor+tekst) na swojej stronie. Tak żeby był jakiś panel administracyjny i panel dla reklamujących się.

Napisałbym sam, ale pomyślałem, że jeśli jest coś takiego darmowego lub za niewielkie pieniądze, to trochę szkoda byłoby czasu...

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Na swoje potrzeby zacząłem pisać ..

https://linki.wtie.pl/

login admina - admin

haslo admina -admin

Zostało mi wykonanie statystyk i może jakieś dodatki typu

wyświetlanie w boksach linkach pogrubienia?

Jeśli byłbyś zainteresowany to moge Ci udostępnić - za jakieś pare dni ..

Na swoje potrzeby zacząłem pisać ..

https://linki.wtie.pl/

login admina - admin

haslo admina -admin

Zostało mi wykonanie statystyk i może jakieś dodatki typu

wyświetlanie w boksach linkach pogrubienia?

Jeśli byłbyś zainteresowany to moge Ci udostępnić - za jakieś pare dni ..

Wygląda sympatycznie, chociaż myślę, że aż tyle opcji to zdecydowanie za dużo. Reklamujący powinien mieć (jak dla mnie) możliwość zmiany hasła, anchoru i opisu, obejrzenia jakiejś skromnej statystyki i wszystko.

Jak się za dużo da, to klient może zrzygnować...

Ja też zacząłem w końcu sam pisać, tylko idzie mi powoli, bo jednocześnie mam malowanie w domu, i dzielę czas między komputerem a drabiną...

Reklamujący powinien mieć (jak dla mnie) możliwość zmiany hasła, anchoru i opisu, obejrzenia jakiejś skromnej statystyki i wszystko.

Już zrobiłem skromne statystyki .. ale nie wiem czy warto się meczyć z unikalnymi odsłonami/klikami?

https://linki.wtie.pl/wyswietl_linki.php

Reklamujący w tym skrypciku ma dodatkowo do wyboru czas wyświetlania linku ... poprzez przydzielenie ilości punktów ..

Narazie zrobiłem tak, że administrator dodaje użytkownika, przydziela punkty ...

Myślicie, że użytkownik też powinien mieć możliwość samodzielnej rejestracji?

PS Kto wie jak zrobić coś takiego

Mam funkcje w php i wynik działania chce np umieścić na innym serwerze który nie posiada PHP.

Na moim serwerze wywołuje się funkcja która zwraca jakiś tam tekst i umieszczam go np na republice..Jest to możliwe?

Tak z innej beczki. Siła PiO jest imponująca. Po paru dniach od umieszczenia tego postu wpisałem w G "skrypt reklamowy". I co mamy Jachu? Pierwsze 2 pozycje! Wiem, że keyword taki sobie, ale mimo wszystko, a najbardziej zaskoczyła mnie szbkość reakcji G.

link do tematu załapał się w kopii strony głównej - stąd tak szybko zaindeksowany, i widać go w wynikach...

Tak czy inaczej, Jachu bierz się do roboty, kończ skrypt i wykorzystaj taką reklamę. W jaki sposób pozostawiam Tobie do wyboru...

To pierwsza wersja - niech będzie do testowania :D Beta-testy ostatnio w modzie ;)

https://linki.wtie.pl/skrypt_reklamowy.rar

tam też znajduję się mini instrukcja ...

Pracuje teraz nad ograniczoną ilością slotów reklamowych .. i nad linkami oczekującymi..

Bo podczas używania tego skrypciku na mojej stronce takie braki zauważyłem ...

Pozdrawiam

PS Kto wie jak zrobić coś takiego

Mam funkcje w php i wynik działania chce np umieścić na innym serwerze który nie posiada PHP.

Na moim serwerze wywołuje się funkcja która zwraca jakiś tam tekst i umieszczam go np na republice..Jest to możliwe?

w JavaScript document.write() .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności