Skocz do zawartości

Jakie wino sie nada?

zakręcony

Rekomendowane odpowiedzi

nie udawaj znawcy tematów wszelakich.

Mam zdecydowanie więcej lat niż Ty, z wiekiem zazwyczaj idzie doświadczenie w rożnych dziedzinach. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@up, tak, tak.. do tego jesteś piękniejszy i bogatszy. nie zazdroszczę. 

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

jechałem w tym roku samochodem przez Rumunie i przy drodze w prawie każdej wiosce stali z młodym ( nawet bardzo ) winem, nalanym do plastikowych butelek po wodzie mineralnej. Wyglądało tragicznie w tych butelkach, lekko mętne . Ale smakowało rewelacyjnie. Na tyle dobrze że pobyt w tym pełnym niespodzianek kraju przedłużył się o 2 dni .

wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com

FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach

p.s kiedyś w Bułgarii i Gruzji piłem u gospodarzy wino prosto z beczek, w Bułgarii kuflami z Gruzji z rogu, i chyba te wina mi najbardziej smakowali.

Przebijam. Bimber z wina jabłkowego ( o ile to można nazwać winem) pity w Wąchocku ze słoika (litrowego). Bardzo dobry, chociaż drastycznie skrócił nam dzień. :)

PS. Do klusek by sie nadał. 

Eksperyment Discover.pl

Jak już tak się skupiasz na tym winie, to nie zapomnij o stosownych kieliszkach i jego temperaturze ... :szampan:

---

A jak kiedyś we Francji piłem whisky prosto z supermarketu ale z plastyka migacza od starego samochodu, bo zapomnieliśmy o podajnikach, a z gwinta nie wchodziło :zeby:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Gruzji

Oj jak mnie Gruzini ugościli to przez 4 dni tylko żarcie i picie wina :D

Wracając do win, to kiedyś w jednym z supermarketów pokazało sie wino z Rumunii , po 13 zeta , potem okazało sie , że somelierzy ocenili dokładnie to wino znacznie wyżej od win francuskich po 500 za flaszkę ....

Bimber z wina jabłkowego

Najlepszy bimber na świecie robił śp. teść mojej kuzynki (na miodzie i cytrynach) grzaliśmy go czasami aż się kończył i zawsze było mało. O dziwo po nim "zespół dnia poprzedniego" był minimalny...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Wracając do win, to kiedyś w jednym z supermarketów pokazało sie wino z Rumunii , po 13 zeta , potem okazało sie , że somelierzy ocenili dokładnie to wino znacznie wyżej od win francuskich po 500 za flaszkę

niestety większość dorosłych znafcoof ocenia wino po tym jak wysoko ustawiono jego cenę i jak wysoko stoi na półce.. łykając przy tym ten cały marketyngowy syf gorzej niż przysłowiowy pelikan.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

W kwestii wina to mogę napisać tyle:

- kup więcej jak jedną butelkę, najlepiej różne i kolory i szczepy winogron (w końcu dyskonty proponują całkiem dobre jakościowo wino po całkiem przyzwoitej cenie :-) )

- potestuj i sam napisz nam później które Ci najlepiej smakowało :peace:

odnośnie innych wypowiedzi w temacie - zasada jest dosyć prosta:

- pij wino które Ci smakuje

tyle w temacie

do mcmagika jeszcze mała uwaga, wino różowe też jest pyszne i nie musi być aromatyzowane lub być czystym tworem marketingowym

niestety większość dorosłych znafcoof ocenia wino po tym jak wysoko ustawiono jego cenę i jak wysoko stoi na półce.

Mam nadzieję, że Ty do nich się nie zaliczasz. ;) Dobre wino można już kupić za dwadzieścia kilka zł. Nie jest to jednak "aromatyzowany napój winny". ;) Przykład 

https://www.marekkondrat.pl/sklep/wino-rozowe

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Szlaf tak, wiem.. tyskie to też piwo. Gwoli "gustu" i uznania.

edyta:

widzę, żeś jednak młodej daty, i mówią do Ciebie jedynie  kolorowe "infografiki".

Więc dla przykładu butelka tego cudownego "wina":

m_slimwinelahev.jpg

na której doczytasz "napój winopochodny" czy tam "napój winny" kosztuje jakieś 70 zeta.. Jest dostępna w 3 kolorach - czerwonym, różowym i białym. 

EOT.

...

- potestuj i sam napisz nam później które Ci najlepiej smakowało :peace:

...

- pij wino które Ci smakuje

...

tak, jutro kobieta wpada, a ja nie pijacy win powiem, ze wyjepałem kilka butli bo testa robiłem... to nie seo to lajf :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Czego to człowiek dla ruchania nie zrobi... :D

Się jeszcze dobrze zastanów, czy te kluski to dobry pomysł, może lepiej kawior? :D

kaszanka.png

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności