Skocz do zawartości

Spis spamiarzy

tezeusz

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jesta jakiś aktualizowany spis spamiarzy katalogowych. jakiś czas temu spotkałem się z tym zagadnieniam na tym forum, ale dziś próbowałem za pomocą szukarki znaleść tem temat i lipa. Pewnie źle wpisuję hasła :)

Pisze, bo przeglądając swój katalog, przypadkiem natrafiłem na bardzo "cwaną" firmę: cityinfo.pl. Występuje ona w kilkunastu wariantach domenowych. A przyszła mi do głowy, ponieważ panienka z tej firmy wczoraj zaproponowała mi odpłatną "promocję mojej firmy", poprzez ...link prowadzący do ich strony :) . Dzisiaj właśnie tnę ich wszystkie wpisy, bo nie lubię bezczelności.

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

cityinfo.pl to reprezentuje grupa pozycjonujaca z krakowa ostatnio bylem na ich stronie oferuja wpisy dla firm do swojej bazy ale jeszcze sie nie spotkalem z tym zeby spamowali moje katalogi jesli beda to robic to stosuje wowczas bana.

Agroturystyka Turystyczny katalog Wakacje

Polecam www.katalog.agroturystyka.foxnet.pl

Projekt TopSEO.pl jest realizowany i zapewne niedlugo zastartuje. Gromadzimy stosowne dokumenty aby wszystko bylo dopiete na ostatni guzik. Mysle ze pomysl z umieszczeniem smaerow katalogow jest dobry ale bardzo kontrowersyiny i cieszki do udowodnienia

Nawet ponizszy w mojej stopce skrypt mozna zaliczyc do spamu ale jesli by sie go przetestowalo to sie okazuje ze niema mozliwosci spamu w tym systemie. Duze ryzyko jest jesli taki soft zakupiony np na allegro za 120 zl znaidzie sie w rekach prywatnych to juz ... ale wtedy co blokada na IP ( jak ma neo to ip sie zmieia ) moim zdaniem spamem katalogow zaimuja sie dzieci w wieku 14 - 17 lat , firmy i serwisy poswiecone temu tematowi raczej nie pozwola sobie na spam bo takie cos zablokowac do 1 min pracy. Tak mi sie wydaje i moge sie mylic moze zabardzo wierze w dobre intencje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności