Skocz do zawartości

Umieszczanie adresu swojej strony w stopce u klientów

Kabatus

Rekomendowane odpowiedzi

, do czasu manualnej rewizji strony gdzie w większości przypadków zostaniesz zdeindexowany o ile Pingwin nie wyhaczy nienaturalnych i nietematycznych linków wcześniej. Tematyczność to nie żaden mit,

Jesteś ****{moderacja*** teoretykiem, który powtarza rzeczy zasłyszane.

Nie ma nic gorszego na forum niż  {moderacja}**** teoretyk!

Mam wiele stron, które w życiu nie widziały tematycznego linka i jakoś siedzą w topie. Ani pingwin, ani panda ani żaden inny stwór ich nie wykosił! Przypadek?!

Tutaj nawet nie trzeba jakichś specjalnych testów tylko użycia mózgu! Czy jeśli pani, która prowadzi bloga o modzie zalinkuje stronę cukierni(w której jadła ciacho i chciała się pochwalić) to jej zaszkodzi?!

Jak ci mało to zagadka na wieczór - ktoś produkuje tabletki na porost rogów:D Nie ma czegoś takiego na rynku, nikt inny o tym nie słyszał - strona nie ma tematycznych odpowiedników. Nie da się jej wbić w top na "suplementy na rogi"?! :D

PS Podziwiam MaxPana, że ci odpisał zamiast zbanować...

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Koledzy wyżej wspomniany użytkownik pisał do mnie PW, skończyło się zablokowaniem jego w moich wiadomościach cenie sobie komfort psychiczny. 

Tak w skrócie, oczywiście szczegółów nie podam było by to nieetyczne. 

zamiast zbanować...

Na razie nie było za co, ale wnioskując po wiadomościach prywatnych już niedługo...

przecież powinniśmy się cieszyć że są tacy ludzie. Pomyślcie. O ile łatwiej by się pracowało gdyby 99,999 ludzi miało tak wyprane mózgi. On od kilkunastu miesięcy czeka na Pingwina żeby stronki zrobione "nietematycznymi" linkami poleciały w kosmos :) . I tak sobie czeka. Jedzie tramwajem numer "15" i myśli kiedy nadejdzie Pingwin i wymiecie tą straszną, spamiarską, nietematyczną dzicz. Daj Bóg takich ludzi jak najwięcej - tematycznie, nofollow, stabilne top76

@seohq - I AM YOUR FAN - dobrze idziesz i nie zbaczaj z wytyczonej drogi. Trzymam kciuki.

wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com

FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach

i jeśli link z twojego zakładu pogrzebowego ma na celu wypchnięcie sukni ślubnych to to jest SPAM.

Jest to link jak najbardziej tematyczny wbrew temu co można by sądzić na pierwszy rzut okiem, zarówno jedna jak i druga tematyka jest związana z ważnymi elementami naszego życia na "tym łez padole".

Gorzej było by, gdyby link z ze strony zakładu pogrzebowego promował stronę szpitala świadczącego usługi w ramach NFZ.... Ale i wtedy nie byłby to spam tylko co najwyżej nieetyczna forma promocji ...

Co do definicji "spamu" związanego z tematyką SEO to już dawno zdefiniowałem to w sposób następujący.

Spam w pozycjonowaniu to działania mające na celu sztuczne podwyższenie w wynikach zapytania strony dla fraz i słów kluczowych dla tematyki nie związanej z daną stroną...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Co do definicji "spamu" związanego z tematyką SEO to już dawno zdefiniowałem to w sposób następujący.

Spam w pozycjonowaniu to działania mające na celu sztuczne podwyższenie w wynikach zapytania strony dla fraz i słów kluczowych dla tematyki nie związanej z daną stroną...

sam również taką definicję stosuję uważając, że tylko za w/w działania strona powinna ryzykować tzw. "ukaraniem" ze strony wyszukiwarki. A całej reszcie dać "wolną hamerykankę";) i niech walczą o pozycje. Tylko, że z punktu widzenia G. to by było kompletnie nieopłacalne. A kasiorka musi się zgadzać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności