Skocz do zawartości

[Sprzedam] Domeny z PR, zaplecza

kataleja

Rekomendowane odpowiedzi

Treść właściwa ogłoszenia

Dane kontaktowe: tsangas22@gmail.com

Witam,

Mam na sprzedaż kilka domen które służyły mi przez jakiś czas jako strony zapleczowe.

Większość z nich ma PR i dosyć dobre linki prowadzące do strony. Domeny kupowałem na licytacjach, są to w większości domeny naturalne na których stały wcześniej prawdziwe strony a nie zaplecza, co zresztą widać po nazwach. Nigdy nie były podpinane żadne systemy SWL, nie robiłem żadnego linkowania do tych strony.

Polecam zresztą samemu zrobić analizę i zapoznać się z historią domen. Aktualnie na większości stoją strony na wordpressie.

Lista stron wraz z PR:

efenix.pl 2 fajne-tapety.com.pl 2 premiumbrand.pl 2 dlakursanta.pl 3 conv.pl 3 dermoporady.pl 3 grajkowie.pl 2 
jerzmanowa.org.pl 1 karwia55.pl 1 dtfoto.pl 1 tenshinkan.com.pl 0 hdsi.pl 1 extremetechnology.pl 0 gross-wartenberg-sycow.pl 2 gdzie.szczecin.pl 1

Sprzedaję ponieważ zupełnie zmieniłem branżę i nic związanego z SEO już nie robię.

Preferuję raczej sprzedaż całości naraz.

Cena: 1000zł, czyli około 1/3 wartości zakupu.

Wszelkie pytania proszę kierować na maila tsangas22 (małpa) gmail.com, na forum rzadko zaglądam.

Mogę w razie czego aukcję wystawić na allegro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności