Skocz do zawartości

Czy zaindeksuja mi sie te linki??

mmiisiek

Rekomendowane odpowiedzi

Google znalazło mi ok 800 stron z tamtej reklamy.

szczerze mówiąc nie rozumiem,ale

jeżeli dzięki tamtym linkom z reklamy google zindeksowalo Ci 800 stron znaczy się że sa w indeksie,

Czy te linki zostaną zaindeksowane do google

Twoje strony które są w indeksie tam już zostają, tylko od liczby linków zalezy jak ćzęsto robot będzie odwiedzał twoją stronę i jak często będzie aktualizował wyniki

jesli ta reklama mi sie już skończyła czy powinienem jeszcze raz wykupic reklame az do zaindeksowania linków??

skoro nie masz innego wyjscia to tak, ja proponowałbym Ci katalog Piotra

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

??

Te linki tak szybko będą znikać jak szybko google ponownie zaktualizuje podstrony na których się znalazła Twoja reklama.

W każdym razie średnio po wygaśnięciu likna anchor text powinien być przyklejony do linkowanej strony jeszcze przez jakieś 14 dni.

Zatem teoretycznie i na potrzeby google powinno wystarczyć wznawianie tej reklamy co jakieś 2 tygonie.

Twoje strony które są w indeksie tam już zostają

A jeśli wszystkie linki do danej strony czy podstrony znikną to co się stanie? ;)

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności