Skocz do zawartości

No to sięgamy do kieszeni w szczytnym celu "Na lalkę dla Oli"

Herkules

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że idą święta a my "pisarze" posiadający "tysiące" na kontach dzięki możliwości współpracy z branżą SEO, czas najwyższy zrobić coś dobrego, wpadłem więc na taki pomysł (bo i ja tam trochę pieniążków przytuliłem dzięki wam) iż MY jako MY robimy zrzutę dla małej Oli (kwoty jakie wpłacamy to 50 zł ewentualnie już jak tak sępicie to 20 zyka)

Robimy to nie dla reklamy (żaden ze mnie spec od pisania, zawsze to powtarzam, miałem czasem opóźnienia i niestety życiowe sytuację powodowały, że nie mogłem czegoś zrobić na czas)

Robimy to dlatego, że nalezymy do jakiegoś środowiska, grupy, nie wiem ogółu ludzi z owego miejsca, dzięki nim każdy z nas coś tam zarobił, a więc bez marudzenia 

Ja zaczynamy - 50 zyka (kup Oli jakąs wypasioną zabawkę z zebranej od nas kasy, a jak nie starczy no to do niej Bori dołóż)

Nie kierujmy się przy tym poglądami, osobistymi nie wiem odczuciami, robimy to dla tego dzieciaka, a znaczy cudnej córeczki kogoś kto jako rodzic dzielnie o jej zdrowie walczy (jako, że wcześniej  "Kopiwrajterzy" nie uczestniczyli w nich, to czas na taki krok)

Ps. To jest dobra inicjatywa, nie promowanie siebie!!!  (do połowy stycznia nie zamieszczę ogłoszenia, nie piszę tekstów, mam po prostu dużo roboty i stałych zleceniodawców, może i nawet dłużej jak spotkam jakąś fajną (_I_))

Dzięki wam za kolejny rok przytulenia kilkuset złotych 

Wesołych świąt 

Ps2.

Nie zamieszczę ogłoszenia i powtarzam to nie jest forma promocji :)

Więc wrzucam potwierdzonko by nie było :)

https://zapodaj.net/063aec28de249.jpg.html

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Nie zamieszczę ogłoszenia i powtarzam to nie jest forma promocji  :)

Dobrze. Robimy tak.

Ty @Herkules jako inicjator wątku piszesz teksty o wartości 200 PLN do 31 grudnia. Ja za nie płacę z góry. Ja nie wiem, jak piszesz i czy dobrze, w każdym razie do wyceny zostawiam Tobie, zakładając 5 tekstów. Ja - jeśli tylko podejmujesz wyzwanie - robię przelew z góry na konto fundacji czy Boriego po prostu (i tak zrobię he he ale nie mówcie Herku). Jeśli zrobisz te teksty - ja ich nikomu nie ujawniam - wystawiamy je na jakąś giełdę tutaj z pomocą Twojego konta albo jakiegoś innego kolegi czy koleżanki za cenę, za jaką ponownie je wycenisz. Sprzedaż oczywiście idzie na konto Oli. Jeśli ich nie zrobisz, w sensie nie dotrzymasz terminu, piszę tu, żeś zwykły copydupa a ty wpłacasz ze swoich 200 zł na konto. Ja tu kiedyś dla Oli próbowałem jakieś domeny wystawiać na marketach czy coś ale to nie działa, więc poza zwykłymi zrobionymi przelewami próbujemy w tym roku tak. Proszę - nie oceniajcie jeszcze mojego wpisu, jeśli ktoś poczuł się zbulwersowany, bo nie zrozumiał.

Co do tekstów - jak masz jakiś swoich klientów - ustal z nimi że niby mają promocję 5 tekstów za darmo czy coś i po prostu napisz pod ich potrzeby. Jeśli nie masz - piszesz teksty dla adminów albo jakiś zasłużonych tutaj.

Żeby nie było, że robię sobie jakieś żarty z Herkulesa - zobowiązuję się do dnia 15 stycznia 2016 zlecić mu teksty o wartości 500 zł (blogowe i płatne z góry, ale tematyka prosta, warunki zlecenia możemy ustalić pod okiem jakiegoś admina stąd, żeby nie było, "żem ja [ nierzetelny partner ] a Herku amator"). Jeśli je zrobi, kolejne 200 ląduje na koncie Oleńki

Nie wiem, czy składnie i zrozumiale napisałem. Proszę nie brać tej mojej odpowiedzi jako próby zabawy jakiegoś znudzonego kolesia czy jakiś śmiechawek albo czegoś w podobnym stylu. Zależy mi na jednym. @Herkules napisze teksty (bo z tego co widzę, tym się zajmuje, chociaż nie korzystałem z jego usług). Ja za te teksty zapłacę. Zyska fajne dziewczę, a też może komuś damy przykład. Ostateczny efekt powinien być taki, że Oleńka dostanie potrzebne wsparcie :peace: , ja dostaję teksty  :okularnik: ktoś dostaje dobre teksty  :faja: Herkules zarabia  :hahaha:Wszyscy wygrywają.

A ktoś, kto po prostu przeczytał, dostanie info, że AKCJA JEST TAKA ŻEBYŚ DAŁ PIĄTAKA #pdk

Edit: forma płatności 

To nie jest forma ogłoszenia a raczej nie wiem, dotarcia do niektórych że fajnie zrobić coś, skoro mamy możliwość zarobienia hajsu? (i ty się do nich nie zaliczasz, gdyż proponujesz mi zarobiebnie hajsu, załóż takie ogłoszenie ktoś się znajdzie ja nie mam czasu 

Grupą dolecowi mają tego tematu być "Pisarze" nigdy nie byłeś w jakimś środowisku, nigdy nie robiliście zrzutki na jakiś cel? (bo teraz zachowujesz się jak pedał podchodzący do pary całującej się w parku i mówiący, że kobieta ma odejść od mężczyzny bo on jako chłop chce mu zapłacić i nauczyć jak powinien się całować, kumasz?)

Masz problem? Sorry ale nie będę pisał dla ciebie :)

Zresztą ja mam pisać, byś je sprzedał tam na jakiejś giełdzie sorry złe podejście Herki piszę na UoD ewentualnie za grosze na innych zasadach ;)

Nie przyjmuje wyzwania :)

I dodam coś na koniec czego "Herki" się trzyma od zawsze, z góry to ja mogę ze względu na swoje parametry spojrzeć, ale płatne na sam koniec ;) (po akceptacji nic za darmo, żadnych zaliczek czy przedpłat)

Skoro chcesz coś zrobić, to zrób to :) (przelej hajs na konto Oleńki;)

i tyle a nie marudź tutaj proste jak 2 +2=4

Ale spoko, napiszę ci 2 teksty blogowe po 2 tyś znaków za 500 zł pasuje? (przecież blog to nie zaplecze czy precel a wyższy level ;) W oparciu UoD już się poświęce ;)

Ja założyłem temat całkiem poważnie 

Akcja jest taka, abyś cokolwiek dał a nie komentował (skoro zarabiasz coś dzięki temu miejscu, od dawna jest temat o pomocy dla Oleńki to co w tym złego?)

Kasę przelałem, marketingu nie potrzebuję, zresztą na początku lutego ląduje na stół operacyjny ;)

Uznaj to za katola gest w aspekcie zrobienia czegoś dobrego 

OK? pasuje? aa zwierzęta jak lewaki też przygarniam i karmię...

To, że tobie zalezy nie oznacza iż mi leży, nie było tutaj ogłoszenia a ja nie akceptuje twych warunków proste?  :faja:

Wchodzisz między wódkę a zakąskę tylko Herki ma jedną zasadę nie zapija :)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

"Na lalkę dla Oli" - obecny!

https://zapodaj.net/81902a64770fb.png.html

Wesołych Świąt wszystkim!

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności