Skocz do zawartości

Narzędzia do nagrywania sesji użytkowników

Marcin123

Rekomendowane odpowiedzi

@PromoPager: czy crazyegg nagrywa pojedyncze sesje, tak aby można było je zobaczyć jak materiał wideo? Nawet każdego pojedynczego użytkownika? Czy można dzielić w jakiś sposób segmentować sesje, np. z pomocą GA?

@wojewodzic: orientujesz się może jak wygląda takie nagrywanie kiedy użytkownik ma otwarte kilka zakładek tej samej strony i przełącza się między nimi. Fajny się wydaje ten hotjar, cena też skromna jak za tyle narzędzi. Sprawdzę to. Dziękuję.

W nowym roku wydamy taki skrypt na własny serwer do nagrywania sesji użytkowników strony www. Samo rozwiązanie jest już gotowe, jedynie zostało mi dopisać interfejs użytkownika i sprawy licencji (licencja będzie przypisywana do strony internetowej).

• 4 lata później...

W dniu 29.12.2015 o 10:29, okazwłoka napisał:

W nowym roku wydamy taki skrypt na własny serwer do nagrywania sesji użytkowników strony www. Samo rozwiązanie jest już gotowe, jedynie zostało mi dopisać interfejs użytkownika i sprawy licencji (licencja będzie przypisywana do strony internetowej).

@okazwłoka , proszę o info, czy narzędzie jest już w sprzedaży? 

Wiem, że odkopuję temat, niemniej jednak nie mogę znaleźć informacji w innych działach forum odnośnie premiery skryptu.

PS. Jeśli narzędzie nie ujrzało światła dziennego to, czy istnieje taki skrypt do zainstalowania na własnym serwerze?

Pozdrawiam

Prace nad tym skryptem porzuciłem, bo nie udało mi się uzyskać odpowiedniej wydajności, przy używaniu skrypt mocno zacinał stronę. Tu masz np. gotową darmowe rozwiązanie:

https://www.rrweb.io/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności