Skocz do zawartości

Top paying keywords

kaczka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Intru nie martw się... ja też mam teraz kompletne dno, ale to tak chyba wszyscy... przez kilka pierwszych dni sierpnia miałem troszke większe stawki ale teraz pod koniec - kompletna masakra.

Ja cały czas szukam i testuję, chcę coś lepiej płatnego znaleźć - ale jak narazie nie wychodzi... :P

Sie zgadza, tak zle to nie było nigdy. (od stycznia jestem:)

Ale Intruder, mam jednak 0.16!!!

TrzEba znów dodać do filtra empiki i inne gazety.pl w ilosci 30-40 hasel.

A potem za 20 dni opróznić filtr,. Wtedy się robi normalnie. Na 4 dni.

Ja mam prośbę szanujcie moje zdrowie i nerwy i nie dyskutujcie tutaj o ludziach ala Majewski (mówię o adsense-videos) to profanacja tegoż forum.

Pokemony zniose, głupie pytania zniosę, głupich ludzi też zniosę ale tych co ciągną z nich kasę nie znoszę.

Recepta na duże zarobki z adsense jest następująca:

1 duuuuuży trafic

2 dobre dopasowanie reklam

3 dobre rozmieszczenie

Amen

Słowa związane z mortgages są zawsze dobre, niekiedy się trafi nawet za $2.

Nie zgodziłbym się. Zamiast prawdziwych firm zajmujących się tą dziedziną najczęściej mamy reklamy podszywaczy, reklamy katalogów, reklamy stron robionych pod AS, a najczęściej pod afiliata. A ile te kampanie są warte to łatwo się domyślić. Wszyscy wiedzą, że Mortgage, że Loans, że Credit Cards itd, itp. I wielu chce na tym żerować. A prawdziwy rodzynek za te kilka $ trafia się rzadko.

Zdecydowanie wolałbym podpiąć się pod jakąś konkretną branżę przemysłową. Może nie każda reklama to ponad $2 (choć i te się zdarzają), ale średnia jest zdecydowanie wyższa niż np. na mortgages...

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Nie pisałem, że każde kliknięcie jest dobre, ale z moich obserwacji wynika, że dużo częściej się trafią wyższe CPC niż np. insurance.

Co do branż przemysłowych to masz rację, też jest dobrze.

W ogóle jest dobrze jak jest ruch, nawet jeżeli CPC to $0.05.

Co do branż przemysłowych to masz rację, też jest dobrze.

W ogóle jest dobrze jak jest ruch, nawet jeżeli CPC to $0.05.

I tu się zgadzam. Kolega ma angielską stronę związaną z ochroną pracy (odpowiednik polskiego BHP). Reklamy od $1 do $3. Strona jest OK. No ale do tego jeszcze traffic jest potrzebny. I to nie taki sztuczny, bo ten można akurat kupić. Bez ruchu kasy nie ma...

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Hyh ruch zawsze był i bedzie najwazniejszy. Jednak fakt, żeby mieć wejscia z konkretnie targetowanego kraju trzeba sie napracować ale za to stawki wynagradzaja to nam i to błyskawicznie.

Polski CPC zgadzam sie jak jest na poziomie 0.05-0.10 to ladnie wyglada - chociaż czuje sie niedosyt jak się ma stawki od 0.50$ w zwyż na zagranicznych stronach, a na polskich poniżej bariery krytyki 0.05$ ...

i tu sie nie dokonca zgodze na polskich stronach mozna miec rowniez przyzwoity cpm posiadam stron ktora z latwoscia ma cpm powyzej 10$ a czasem i duzo wiecej wiec nie uoglniajmy ze polskie reklamy sa w wiekszosci zle bo sa dobrze i slabo platne no i srednio

Finanse bez tajemnic. Nie masz rachunku bankowego? Tylko najlepsze konta osobiste dla ciebie lub konto firmowe jeśli prowadzisz działalność gospodarczą.

i tu sie nie dokonca zgodze na polskich stronach mozna miec rowniez przyzwoity cpm posiadam stron ktora z latwoscia ma cpm powyzej 10$ a czasem i duzo wiecej wiec nie uoglniajmy ze polskie reklamy sa w wiekszosci zle bo sa dobrze i slabo platne no i srednio

hyh chyba że tematyka to ... Kaczki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności