Skocz do zawartości

Dodawarka a spam w katalogu

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

Sam kozystam z PP u nich u juz mam ponad 130 zl na plus B) Tak samo zgadzam sie z toba Laki co do trafnosci wpisow masz 100 % racji jesli sie dobrze opisze strone . Z adminami jest bardz dobry kontakt i najlepsze jest to ze oni dobueraja poprawne kategorje - wpisalem 2 bo tylko tyle przyszlo mi do glowy a okazaolo sie ze ponad 10 jest poprawnych. Suport i jakosc tego skryptu jest jak dlamnie na 10 +

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Moja druga subiektywna odpowiedz .... jako jedyny - dobry - sprawdzony i przetestowany SKRYPT /ładnie tak z refem? -kava/ moge polecic z czystym sumieniem.

Dzieki prostej nawigacji mozna zapanowac nad dodawaniem stron. Dowolnie modyfikowac podkategorie do ktorych chcemy dodawac. Nieograniczona ilosc tytulów i opisow stron.

Pisze to na podstawie 2 tygodniowych testow. Program Partnerski uczciwie rozlicza to co nalezy sie poleconemu.

P.S.

Testowalem kilka innych systemow ale nie mam dobrej opini o konkurencji cokolwiek konkurencja napisze w swojej obronie.

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

to ja pomarudze

od tygodnia nei moge zarejestrowac sie w linkiseo - nie dochodzi mail aktywacyjny (jak mi sie zdaje) oraz caly czas wyrzuca mnie na strone rejestracji pisząc 1 uzytkownik moze miec tylko 1 konto - OCB ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Hm... laki czemu dałeś link do programu partnerskiego? wg. mnie to trochę nieetyczne? :/ Tak beztrosko sobie na poważnym forum pozwalać...

Bardzo przepraszam za obraze tego powaznego forum ale miewam czasami taki myk: ctrl+c i potem ctrl+v i tak bylo w tym przypadku ... przepraszam wiecej sie nie powtorzy.

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

Witam w temacie,

Sam posiadam katalog stron - taki staroć na skrypcie CNCAT - moderuję go średnio trzy razy w tygodniu i jakoś nie ma problemu ze spamem. Śmieci wywalam natychmiast. Jeśli chodzi o linkiseo.pl - z punktu widzenia admina katalogu - dodawarka nie śmieci a dzięki niej uzyskuję wartościowe wpisy.

Co do samego systemu - przetestowałem i uważam, że jest bardzo dobry. Strony są dodawane regularnie i ze znakomitą skutecznością. Sam dobrałem sobie kategorie i strony są dodawane poprawnie.

Pomoc i obsługa klienta jest na bardzo wysokim poziomie - chłopaki naprawdę dbają o to żeby było OK. Acha - i mają anielską cierpliwość :D

Dodawarka jest narzędziem godnym polecenia. Ja sam stosuję najpierw katalogowanie ręczne - oczywiście używam swojego organizera z bazą katalogów - czyli czegoś podobnego do dodawarki ale bez automatycznego wysyłania wpisów. Przewagą takiego manualnego systemu jest pełna kontrola katalogowania - wadą jest poświęcony czas. Po osiągnięciu przez stronę około 500BL wrzucam stronę na dodawarkę i kontynuuję katalogowanie - to takie moje rozwiązanie.

Co do zarzutów o spam - ciężko zaspamować dodawarką linkiseo.pl ponieważ administratorzy MODERUJĄ wpisy przed dodaniem - dopuszczane są tylko prawidłowe. Przetestowałem.

Spam i katalogi - zauważyłem, że naprawdę ogromna ilość qlwebów szybko zamienia się w śmietniki - i właśnie takie katalogi można nazwać spamem (chociaż śmietnik mi bardziej pasuje).

Tyle lat minęło a ja nadal działam w SEO
-----

Wykonuję Link Building z tematycznych artykułów sponsorowanych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności