Skocz do zawartości

Linkowanie nazwy firmy

Deser11

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

ostatnio równo ważne co linkowanie anchorów fraz jest linkowanie domeny oraz nazwy firmy.

I właśnie co do tego drugiego mam dylemat:

Co, jeśli nazwa firmy to jednocześnie nazwa np. jakiegoś bardzo popularnego leku?

Powiedzmy, że moja firma nazywa się Rutinoscorbin i pozycjonuję ją na frazę 'sprzedaż klamek'.

1. Linkuję sobie 'www.firma-rutinoscorbin.pl', ale nie za bardzo wiem jak mam linkować nazwę firmy? Po prostu 'rutinoscorbin' ?

2. A co jeśli firma to spółka? Mogę linkować 'rutinoscorbin sp. z o.o.'?

Nie ostatnio tylko od dawna już nie linkuje się tylko pod anchory. W takiej sytuacji możesz linkować nazwa firmy + fraza i odwrotnie. Jeżeli nazwa firmy jest taka sama jak nazwa leku to nie ma sensu tracić czasu na jej linkowanie nawet jeśli dodasz do niej sp. z o.o.

SEO Sklep Grupa MMarketing. O biznesie na: https://dlafirm.eu. LB zawsze terminowo: Mama Marketing

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności