Skocz do zawartości

Pozycjonowanie strony niemieckojęzycznej - Hosting i domena w Polsce - Pomoc

slss

Rekomendowane odpowiedzi

Mam hosting polski i domeną zarejestrowaną na tym hostingu. Czy jest sens stworzyć stronę niemieckojęzyczną dla Niemców, Austriaków oraz Szwajcarów na tym hostingu? Jaki to może mieć wpływ na pozycjonowanie takiej strony, gdzie chcę zdobyć organic google z tych 3 wymienionych krajów? Czy hosting oraz domena u niemieckiego rejestratora znacznie lepiej wpłynie na wyniki w google?

Czy jest sens stworzyć stronę niemieckojęzyczną dla Niemców, Austriaków oraz Szwajcarów na tym hostingu?

tak

Jaki to może mieć wpływ na pozycjonowanie takiej strony, gdzie chcę zdobyć organic google z tych 3 wymienionych krajów?

Żadnego

Czy hosting oraz domena u niemieckiego rejestratora znacznie lepiej wpłynie na wyniki w google?

Nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności