Skocz do zawartości

Szukam sprawdzonego zaplecza seo blogów technicznych

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym samodzielnie skorzystać z opracowanego zaplecza seo blogów o tematyce technicznej (elektronika, inżynieria, komputery, nowe technologie, etc).

Interesuje mnie dodanie linka wraz z anchorem lub dodanie artykułów tematycznych.

Jak na razie chcę dodać linki z anchorem, bo to zajmuje mniej czasu.

Czy możecie polecić sprawdzone rozwiązania online które umożliwią mi dodanie mojego wpisu?

Chciałbym samodzielnie skorzystać z opracowanego zaplecza seo blogów o tematyce technicznej
To prawie tak samo jak byś chciał skorzystać z czyjeś wypłaty :olaboga: 

[...]

Na pewno, to masz na myśli ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

To jest coś takiego jsk dział ogłoszenia.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Czy możecie polecić sprawdzone rozwiązania

Tak, jest to takie coś, co się nazywa myślenie logiczne. Jak chcesz "samodzielnie", to samodzielnie poszukaj takich serwisów, samodzielnie skontaktuj się z właścicielami i samodzielnie umieść (o ile Ci pozwolą) .

Jeżeli masz problem z samodzielnym znalezieniem listy to sprawa już nie jest samodzielna i będziesz musiał skorzystać z pomocy kogoś kto taką listę posiada albo kogoś kto taką listę stworzy.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

więc nie tracę czasu na szukanie w Googlach

Oczywiście najlepiej aby ktoś "tracił" go za Ciebie bo chcesz "samodzielnie" .... Sorry ale opad totalny.....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Logiczne myślenie sprowadziło mnie właśnie tutaj, po to aby uzyskać szybką i docelową odpowiedź.
Myślę logicznie, więc nie tracę czasu na szukanie w Googlach i pisanie wielu maili.

Chciałem coś napisać ale po prostu "witki mi opadły". Skoro logiczne myślenie skłoniło Cię napisać takie "cóś", nieomylny to znak że z nim nie najlepiej. 

wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com

FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności