Skocz do zawartości

ile powinienem zarbiać?

kosmo

Rekomendowane odpowiedzi

kwasny - https://www.kompz.org - 2000 uniq dziennie, wydaje mi się, że reklamy dobrze poustawiane na stronie - jak dobrze idzie to 1$ dziennie na tej stronie...

Jakieś rady? Skoro na 600 uniq i tematyce Sport może być 5-7$ to na 2000 i tematyka komputery powinno być chyba jeszcze lepiej? :D

Pozdrawiam,

Hubert

Mevius Wcale mi sie nie wydaje żeby te reklamy były dobrze poustawiane, są w takich miejscach że nikt na nie nie patrzy, no może ta jedna jednostka linku tam na górze, no ale przy lepszym ich ustawieniu możesz zarobić sporo sporo więcej niż ten twój 1$....

Liczy się target...czyli optymalnie dobrana grupa userów odwiedzających stronę...nie przypadkowi goście...wtedy zarobki są pochodną ilości uników...Pomyśl o tym...

goscie sa zawsze "przypadkowi" :D)

Po prostu trzeba pomyslec troszke i to chyba przychodzi z najwiekszym trudem, zastanowic sie co jest nie tak ... co mozna zmienic ...

nie no reklamy sa naprawde zle poustawiane. tragicznie wrecz. dlatego masz takie slabe zarobki. z drugiej strony dziwi mnie ze juz napisales 200 postow i jeszcze masz takie braki w podstawowej wiedzy. jezeli chcesz to daj cynk na pirva jak znajde chwile to ci pomoge bo szkoda potencjalu ktory z pewnoscia twoja strona posiada

pozdro

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności